חדשה בפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, זו פעם ראשונה שאני כותבת הודעה כאן בפורום, הגעתי לפורופ לגצרי במקרה בעקבות איזשהו חיפוש שעשיתי בגוגל ומאז במשך כשבועיים אני נכנסת מדי יום להתעדכן פשוט התאהבתי בכן מבלי בכלל להכיר אף אחת מכן אתן מקסימות ומחזקות אותי אפילו שההודעות הכלל לא מיועדות אלי באופן אישי. אם אני לא טועה ההודעה הראשונה שקראתי כאן בפורום הייתה של HIPI שכתבה שהיא בהריון
    אני אספר לכן קצת, אנחנו מנסים להכנס להריון כ3 חודשים ומהיום הראשון שהתחלנו לנסות נכנסו בי מחשבות שלא עוזבות אותי אולי יש לנו בעיות פוריות אולי לא נצליח מלאאא מחשבות כאלו המחזור שלי סדיר מאוד מגיע כל 28 יום בול מקסימום יום יומיים לפני אף פעם לא מאחר ואני גם מרגישה את הביוץ ממש ובכלל אין שום סיבה ממשית שגורמת לי לחשוב את המחשבות האלו ובכל זאת הן לא עוזבות אותי.
    החודש היו לי כל מיני תחושות מוזרת מאוד והעיקרית שבהן היא שהיו לי כאבים כמו כאבי מחזור עמומים שבוע לאחר הביוץ שבאו והלכו במשך ב48 שעות שבעקבותיהם התחלתי לחפש הסברים והגעתי לפורום וכאן קראתי על "כאבי השתרשות" שבאים 7 ימים לאחר הביוץ מה שחיזק אצלי את התחושה שהחודש זה החודש הייתי צריכה לקבל מחזור ב25.3 לאחר 5 ימי איחור עשיתי בדיקה בייתית בערב שיצאה שלילית ועוד אחת למחרת עד הבוקר שיצאה שלילית גם כן היום אני כבר ביום ה9 לאיחור ועדיין אין זכר למחזור יש לי מדי פעם בלילה כאבים כמו כאבי מחזור ואני כבר בטוחה שהנה אני עומדת לקבל מחזור וכלום.
    רציתי לשאול מה אתן אומרות??
    האם מישהי מכן עשתה בדיקת הריון שיצאה שלילית שבסופו של דבר התגלתה כטעות???
    מתנצלת מאוד על החפירות אבל לא רציתי "להתפרץ" לפורום ללא הקדמה...
9 תגובות
עמוד 1
  • היי ים,
    קודם כל ברוכה הבאה לפורום הכי ממכר שיש!!!

• ברוכה הבאה לשהות קצרצרה..

• ברוכה הבאה, תשתדלי שהשהות שלך בפורום שלנו תהיה קצרה ושתעברי כמו טיל לפורום השכן.
  • קודם כל איזה כיף לקרוא את התגובות שלכן תודה רבה
    איזה מוזר דווקא היום שאין לי שום כאבי מחזור יש חי טיפ טיפה ממש טיפה הפרשות חומות כאלה מוזרות האמת אני לא מצפה לכלום בגלל בדיקת ההריון השלילית שעשיתי אני רק לא מבינה אם אני לא בהריון איפה המחזור שלי שנתחיל חודש חדש לפחות...
    שושי בקשר למה שכתבתי על הבעיות פוריות - אין ממש שום סיבה מוצדקת למחשבות האלה שתקפו אותי בחיים גם לא היו לי מחשבות שכאלה רק מהיום שהפסקתי לשמור והתחלתי לנסות הן התחילו וסתם באמת סתם בלי שום סיבה אין לנו לא לי ולא לבעלי אף אחד בשפחה שיש לו בעיות ולא שום דבר כזה אבל כנראה בגלל שמעולם לא הייתי בהריון זה פשוט תוקף אותי ואני עובדת על עצמי להשתחרר מזה

בעוד שבוע אנחנו טסים לשבועיים וחצי לחו"ל קצת חופש בטוח לא יזיק אז ככה שגם אם החודש לא בע"ה חודש הבא אם אני אקבל בימים הקרובים הביוץ אמור לצאת לי בתקופה שאנחנו בחו"ל יהיה בסדר בע"ה בקרוב אצל כולנו!!!
  • וגם החלטתי אם אני ההפרשות החומות האלו לא יהפכו למחזור ומחר לא יהיה כלום וזה כבר היום ה10 לאיחור בשלישי על הבוקר אני אעשה בדיקת דם
  • יופי תהנו!
  • היי YAAM
    קודם כל ברוכה הבאה לפורום,
    הבנות כאן מדהימות אחת אחת וכולנו כאן באותה סירה- תומכות, מסייעות וכשצריך גם אוזן קשבת.
    הבנות אמרו לך דברים נכונים, אולי הביוץ שלך היה מאוחר ועדיין יש סיכוי שאת בהריון, לא משהו שלא ייפטר באמצעות בדיקת דם פשוטה.

מהמחשבות קשה להשתחרר אך את חייבת להיות אופטימית ולשדר "עסקים כרגיל" בלי לשדר לחץ, כי סטרס לא תורם:-)

ואני כמו הבנות, מאחלת לך שהות קצרה כאן ושתעברי במהרה לפורום השכן , עם זאת אשמח להנות מחברתך קצת.

תעשו חיים בחו"ל, תתנקי ממחשבות והכי חשוב תנוחי ותצברי כוחות.
    בהצלחה!
  • היי בנות,
    סליחה שלא עדכנתי כל כך הרבה זמן מה היה בסוף אני פשוט עוד מתרגלת לקטע לכתוב ככה על עצמי ולשתף בעניינים האלה במקומות כאלה ואתן כאלה מלוכדות ותומכות שזה פשוט מדהים!
    אז קיבלתי מחזור אחרי 11 ימי איחור הוא היה מוזר וסמיך כזה (סליחה על התיאור!!)
    אני עדיין חושבת שהיה שם משהו מוזר החודש... אני יודעת בוודאות מתי היה הביוץ כי אני ממש מרגישה כל חודש ותמיד בדיוק אחרי 14 יום גם מגיעה הוסת
    אבל גם אם כן זה לפחות משמח כי אם כן אז אין בעיות להקלט
    בע"ה אולי החודש...
  • אם בדיקה בייתית מראה לך שלילי זה לא אומר שזה נכון! יכולה להיות שלילית ואת עדיין תהיי בהריון. אם היא מראה חיובי אז כמו שאומרים - פס זה פס
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה