תחילת טיפולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

לפני כארבע שנים נכנסתי להריון בהזרעה חמישית וברוך השם יש לי בן מקסים.
    הבעיה הייתה שלי יש שחלות פוליציסטיות ולבעלי הייתה בעיית זרע (מורפולוגיה 1%).
    כיום אני מנסה כבר שבעה חודשים להיכנס להריון (שבעה חודשים בלי גלולות)
    והפלא ופלא: המחזור לי יחסית סדיר מופיע פעם ב40 יום בערך ובדיקות הזרע של בעלי יצאו תקנית: 7% מורפולוגיה, תנועה וטובה וכו..)
    שאלותיי הן כאלה:
    1. האם ייתכן שלמרות שסבלתי כל חיי משחלות פוליצסטיות עכשיו זה שאני מקבלת מחזור באופן סדיר אומר שאני כן מבייצת?
    2. האם זה באמת ייתכן שתוצאות הבדיקת זרע של בעלי באמת השתפרו פלאים? אני כבר חוששת שהתבלבלו בבדיקה...
    3. קבעו לי תור למרפאת פוריות לעוד חודש, האם אתה ממליץ לי בינתיים לנסות לקיים יחסי מין בהתאם לבדיקות ביוץ למינהן?
    4. אני ממש רוצה בת... למיטב הבנתי אם עושים את ההזרעה ביום של הביוץ רוב הסיכויים שהמין הוא בן. האם יש איזושהי סטטיסטיקה לגבי זה, שההזרעות מביאים בנים בדרך כלל?...

תודה רבה,
    ימית
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    יש אפשרות שאת מביצת אבל צריך לבדוק את זה ע"י בדיקה של רמת הפרוגסטרון כשבוע לפני הוסת
    גם שיפור במצב הזרע אפשרי. אנחנו לא יודעים מה פוגע באיכות הזרע ולכן גם לא יודעים להסביר מדוע הוא משתפר
    אני לא אוהב את בדיקות הביוץ אבל מכיוון שמחזור הוסת שלך ארוך אולי זה יכול לעזור מעט למקם את הביוץ
    עזבי את הסטטיסטיקה . הרי בכל מקרה לא ניתן לשלוט בדברים בצורה משמעותית.( פרט ל IVF + PGD והחזרה של עוברים מהמין הרצוי ) . מה שיבוא , יבוא

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה