שאלה בקשר פרוגסטרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, בננות...
    היום הייתי אצל רופאת הנשים אחרי שיש לי אחור ענק בקבלת המחזור ביום ה- 60 שאני בד"כ קבלתי כל 35-37 יום.
    לדבריה לחץ ושינוי במשקל יכול להשפיע על זה, מה שנכון כי היה לי לחץ ענק בעבודה באותה תקופה ואני "במלחמה" נגד השומנים.
    היא רשמה לי פרוגסטרון, לקחת 10 ימים פעמיים ביום, ולפי דבריה אני אמורה לקבל מחזור כמה ימים אח"כ.

משהי מכירה את התרופה הזאת?
    יש לה תופעות לוואי?
    היא באמת עוזרת?
    אחרי שלוקחים אותה ה"מערכת" חוזרת לתפקוד נורמלי?

תודה מראש לכל העונות!
8 תגובות
עמוד 1
  • משהי יודעת?

• אני קיבלתי מספר פעמים כדורים עמ"נ להביא את המחזור.
    לא זוכרת את השם שלהם כרגע.

לי זה לא עשה תופעות לוואי אבל לפני שהמחזור מגיע היו לי כאבים בטן חזקים..
  • דבר ראשון אני לא יודעת מה זה עושה...
    דבר שני, תקראי קצת באינטרנט בטח כתוב משהו...
  • תודה על התשובה, making baby no.2 אני מקווה שזה באמת רק עניין של כאבים, את זה אני יכולה לסבול.
    soshi תודה רבה על התשובות תמיד, ובאמת אני מנסה עכשיו למצוא קצת מידע על התרופה הזאתי...

הדיאטה שעשיתי לא נראה לי שהייתה מי יודע מה חמורה, הקטע זה שמאוד הקפדתי על פעילות גופנית רצינית שעה ביום לפחות (חוץ מזה שבעבודה שלי אני גם עושה פעילות), בתור אחת שבד"כ ממש "לא זזה מהכיסא" בשנייה שהיא בבית, זה כנראה היה שינוי יותר מידי גדול (שלא לדבר על התכווצויות שרירים לא נורמליות), וכמובן גם הדיאטה עצמה הוסיפה כמה מינוסים כנראה...???!!!!!

אני פשוט מפחדת לקחת תרופות, מאז שהתחלנו לנסות אפילו אקמול אני לא לוקחת. אבל נראה שהפעם זה יהיה חובה, כי זה ממש מעקב לי את הבדיקות, ואני שנייה לפני פנייה לרופאת פוריות במכון פוריות (אולי אפילו פרטי).

תודה רבה על העזרה!
  • קודם כל לא לעשות צעדים דרסטים, תנסי את הדרך של הרופאה שלך...
  • שושי תודה על העידוד!
    יש מצב ענק שאת צודקת. באמת לא הצלחתי מי יודע מה לרדת, למרות כל ה"מלחמת עולם 3" שעשיתי לעצמי...
    השבוע הפסקתי הכל בגלל כל הבאסה מהמצב של החוסר מחזור, והחוסר עצבים מהמכשיר שנקרא משקל (ויש לי עוד דיגטלי אז אני לא יכולה לרמות את עצמי),
    נראה לי שאתחיל באמת שוב בצורה קצת יותר נורמלית, ואלך לדיאטנית... הקיצר משהו יותר מסודר, ושיהיה מישהו רשמית "על הראש שלי" פעם בשבוע לבדוק אותי, אולי זה יעזור.

ראיתי באמת בסרגל הישן שלך שרזית מקסים! איך עשית את זה? יש לך טיפים? עשית דיאטה מסויימת או רק מה "שהמומחים" אמרו?

ממש תודה על ה"צומי" היום!
  • עשיתי את השומרי משקל עם הנקודות, ונהנתי אפילו לעשות את הדיאטה הזאת כי אכלתי כללל מה שהיה בא לי, ממליצה בחום!
  • אני עשיתי דיאטה דרסטית לאחר הלידה שלי ולטווח הארוך זה פגע בי לא קבלתי 9 חודשים מחזור וגם לא בייצתי -הרסתי לעצמי את הגוף וזה שיבש למעשה את כל המערכת ההורמונלית,בדיעבד זה לא שווה את זה !
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה