שלום לכן.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

טוב בנות.. אז אתחיל בכך שכן גם אניי חדשה..ולראשונה הצטרפתי-לצערי הרב!! ולא חלילה במובן הרע של המילה אלא כי חשבתי שלא אצטרך.
    אני רוצה להגיד שלפעמים אנו כבני אדם חושבים שאנו היחידים בעולם! הכל סובב סביבנו ואין סיכוי שיש עוד מישהו שסובל ככה כמונו..וגיליתי שלא.. שיש עוד כמה בנות יקרות שמחכות מצפות מייחלות ומתפללות כמונו להרגיש את החוויה של - אני בהריון!!!! היום אחרי שנה ו10 חודש זה נראה כמו נצח1 הרצון כ"כ עז שהנושא הזה מלווה אותך כל שנייה כל דקה וכל פעולה אפילו לא קשורה שאת עושה..
    התחלתי לקרוא את הפורום כבר הרבה זמן.וגם שלא נרשמתי חיזקתן אותי ותמכתן מבלי שתרצו.
    ולנו נשות ישראל בת מלך אמיתית נשאר רק להתפלל חזק חזק להרים עיניים לשמים לאבינו ולאמר לו "אבא אני אוהבת אותך ויודעת שהכל בשבילי ולטובתי"
    אבל מהלב ולא מהפה החוצה!
    בהצלחה לכולנו..ובטוחה שעוד נדבר...
    רחלי.
8 תגובות
עמוד 1
  • היי רחלי,
    קודם כל ברוכה הבאה לפורום המדהים הזה. יש כאן בנות מדהימות וכולנו עוברות את אותה החוויה של ההמתנה והציפיה, חוות אכזבות וגם תקוות ואפילו לא מעט הצלחות.

את נשמעת כמו מישהי מקסימה ואני בטוחה שתהיי אמא יותר מקסימה.
    במוקדם או במאוחר זה יקרה, תשארע אופטימית ותמשיכי לנסות:-) בסוף תקלטי!
    תספרי לנו את הסיפור שלך.
    קרן
  • ברוכה הבאה מדהימה!

אין ספק שהעברת בי צמרמורת וריגשת אותי מאוד!

אני מאחלת לך מכל הלב והנשמה שתזכי להיפקד עוד החודש !

כי מגיע לך...וכמובן לכל אחת פה.....

תדעי אני תמיד אומרת לבעלי תזכור איזה נשמה של ילד אנחנו נקבל...

המתנה = מתנה אני בטוחה שתזכי לילדים כאלה טובים !

בנתיים אני מאחלת לך שהות קצרה כאן שבע"ה תבשרי אותנו בבשורות טובות...

שיהיה לך חודש מוצלח טוב ושמח!
    [center]
  • ברוכה הבאה יקירה!

מאחלת לך ולכולנו לצאת מהפורום הזה כמה שיותר מהר ולעבור לפורום ההרוני

יש כאן שמחכות יותר ויש פחות, כולנו באמונה חזקה שזה יגיע!
    תבואי, כולנו כאן בשביל לתמוך אחת בשניה!

אני לדוגמא מנסה שנה ו3 עכשיו התחלתי את החודש ה4
    קשה הציפיה אין מה להגיד!!

דעי לך שחברה טובה שלי התעברה בטבעיות לאחר שנה ו10 חודשים בדיוק!
    מאחלת לך שהחודש, הוא החודש שלך ושל כולנו!!!! אמןן!

בהצלחה..

אדוה
  • ברוכה הבאה.
    מאחלת לך שהייה קצרה בפורום..
    בשורות טובות ובהצלחה

• ברוכה הבאה לפורום הכי ממכר ברשת... מחזיקה לך אצבעות שאמן ואמן תקלטי כבר החודש.....

בהצלחה
  • ברוכה הבאה!!

כמו שאת רואה, גם אני די חדשה כאן.
    אני יכולה להגיד לך שהבנות כאן מאוד מפרגנות ותומכות.
    האמת, לא ציפיתי לכזה חום ואהבה מכולן, אבל זה לא מפסיק.
    כמעט לכל שאלה את תמצאי כאן מישהי שמבינה אם זה מתוך נסיון אישי או מקריאת חומר.

אני מקווה מאוד בשבילך שתהיה לך כאן שהות קצרה ונעימה.
  • איזה כיף לראות שאיכפת לכן כ"כ אחת מהשנייה..גם אם בכלל לא מכירים..
    אני עכשיו צריכה להתחיל טיפול אצל רופאת נשים באיקוקלומין ( איך שלא כותבים או אומרים את זה..).. לקחתי פעמיים..פעם אחת לא הצלחתי לבייץ היהי חלש מידי.. העלתי את המינון ואז כן בייצתי אבל..לא ניקלט.. עכשיו לאחר חצי שנה הרופאה המליצה לנסות שוב את הכדור הזה כי זו בעצם הבעיה שלי-ביוץ!!
    אתן לא מבינות איזה שבוע הייה לי..כבר זמן מה שזה מאחר ואני ישר נכנסתי ללחץ( אפילו שכל חודש קבוע זה מאחר...כן...אבל..) ואז פתאום נהיו כתמים והתחלתי לקרוא כאן אצלכן שזה סימן להריון.. וככה שבוע שלם כתמים שבאים והולכים וקניתי ערכת הריון כדי..אבל לא הספקתי.. "נהר" הירדן כבר התחיל לשטוף..חחח
    יאללה...שיעבור כבר פסח שאוכל להתחיל עם הכדור..השם יעזור שלא אצטרך לחכות..אני כבר מרגישה כ"כ רוצה!!

מחבקת את כולכן,
    רחלי.
  • אני ואת ממש מתמודדות עם אותו הדבר, המחזור שלי אף פעם לא היה סדיר ובפעמיים האחרונות לקחתי כדורים לזירוז.
    מחר זה היום הרביעי למחזור ואני מתחילה לקחת איאקלומין- שמעתי שהוא עושה נפלאות ולכן אני מחזיקה לשתינו אצבעות שנקלט מהר ובקרוב.
    אמן אמן אמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה