לקודקודית... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודקודית כתבתי לך תגובה לגבי ההזרעה הרביעית שנכשלה..תקראי ובלי שום קשר אני אשמח לדבר איתך במייל או בפייסבוק או איפה שנוח לך..אני מאוד מזדהה איתך :)
14 תגובות
עמוד 1
  • הילו'ש יקירתי... כמה אנחנו דומות וכמה עוברות את אותם הדברים במדויק!! גם אני עשיתי לי את החודש- הפסקה מהטיפולים האלה (לפני IVF) ובחודש הזה ממש ניסיתי באופן טבעי וכמה שהתפללתי לה'... פשוט לא קרה הנס שכל כך רציתי.

התוכנית של 9 חודשים עשתה לי רע כי ראיתי שם את הזוג המאמין הזה (לא צעירים כל כך), דתים מאוד, שומרי מסורת, אבל משום מה נופל להם כל הזמן ההריון. האישה שאלה את בעלה אם הוא עוד מאמין בשם והוא אמר לה שנכון לאותו רגע כבר לא. זה כל כך צבט לי. מצד שני הזוגות האחרים נכנסים להריון בכזו קלות... אוף!! קשה לי לראות את אלה שלא מצליח להם (התקווה, האכזבה והמבט על בדיקת ההריון השלילית) וקשה לי גם לראות את אלה שאפילו לא רוצים ובכל זאת מצליחים על הפעם הראשונה.

את יודעת מה?! נראה לי שפשוט צריך להפסיק לרצות!! את לא יודעת כמה דילמות יש לי עם עצמי וקונפליקטים לגבי האמונה שלי באלוקים. מצד אחד אני מתוסכלת על העובדה שלכל אחד מגיע ילד וזה לא פייר שלחלק גדול מאיתנו לא מצליח. מצד שני, כשאני רואה צרות של אנשים אחרים, אני חושבת לעצמי כמה אני סתומה, בוכה שקשה לי כי לא נכנסתי להריון, ומה יגידו אלה שאין להם אפילו קורת גג לישון תחתה בקור הזה בחוץ?

אני החלטתי שלא לעשות IVF ולהפסיק לגמרי את טיפולי הפוריות. אני משאירה את ההחלטה בידי שמיים. אם השם ירצה שאכנס להריון, זה יקרה בדרך הטבעית ואם הוא לא ירצה- אז לא יהיה. נקודה.

אני נורא מבולבלת ועוד לא מצליחה להחליט באופן שלם עם עצמי אם באמת לעצור הכול ולהמשיך כרגע בחיים כרגיל או אולי להמשיך ולא לחשוב על התוצאות?!
    אני חושבת שאני מעדיפה להפסיק. לא רוצה את כל הטיפולים האלה.

בכל מקרה, יקירתי, אני גרה באזור השרון. המייל שלי: [email protected]
    שלחי מייל עם כתובת מסנג'ר (אם יש לך). אשמח לשוחח איתך.
    מצטערת שלקח לי הרבה זמן להגיב, אבל קראתי את התגובה שלך. אני תמיד חוזרת לפורום הזה כדי לחפש תגובות, גם אם הן כבר ישנות.
    לאחרונה הייתי ממש מבולבלת ולחוצה ולא ממש חשבתי להיכנס למחשב בכלל.
  • בנות סליחה על הדחפות כן
  • קודקודית והילוש,
    אני כ"כ מזדהה איתכן,אני נכנסת לפה לעתים רחוקות יחסית אבל אנחנו באותה סירה פחות או יותר.
    אשמח גם לשוחח איתכן במייל ולקודקודית, אף פעם אל תחשבי להפסיק!!!
    אפשר לקחת הפסקה מהטיפולים, אפילו ארוכה, אפשר לקחת את הפסק זמן הזה ולעשות בדיקות נוספות (זה מה שאני עושה) אבל תמיד צריך להמשיך ולנסות לעבר המטרה.
    גם אני מאמינה שהכל בידי שמיים, אבל עלינו מוטלת החובה לעשות את ההשתדלות שלנו.
    אגב, גם אני בהפסקה כרגע, לא מוגבלת בזמן, עד ה- IVF.
  • היי בנות יקרות!!

כן, חזרתי אליכן אחרי קרוב לשנה...
    הפעם האחרונה שכתבתי הייתה ב- 10/04/2011 ובהודעתי האחרונה סיפרתי שהחלטתי לוותר על הטיפולים ולתת לטבע לעשות את שלו.

אני מודה שהמשכתי לבדוק כל חודש בחשדנות אם הגברת ווסת הגיעה?! ומודה שהתאכזבתי כל פעם מחדש....
    לבסוף פשוט שחררתי את זה... החלטתי לשים את הכול בידיי בורא עולם. הפסקתי להתעסק בזה והציפיות שלי להריון הפכו להיות עתידיות, רחוקות. כך גם שכנעתי את כל מקורביי הסקרנים...

היום אני אחרי אולטראסאונד ראשון, ברוך השם יש הריון, טבעי ויפה (בלי עין הרע) ואני והבעלול מאושרים עד הגג ומתקשים לעכל!

אני לא יכולה להמליץ לאף אחד לעשות הפסקה... אני רק יכולה לומר שאם גם את מרגישה שהרופאים דחפו אותך מהר מידי לטיפולי פוריות בלי סיבה מוצדקת (פרט ל-"עברה שנה"), אולי שווה לשקול את העניין.

הייתה לי לאורך כל הדרך תחושה חזקה שזה ייקח זמן ושהטיפולים הם לא באמת פונקציה... רק הזמן! החלטתי להעביר את הזמן הזה בנחת ולא בסבל של זריקות (נורא סבלתי מזה.. שונאת מחטים ברמות קשות)..

אז רק רציתי לשתף, לעדכן ולאחל לכולכן שבעזרת השם, ממש ממש בקרוב, תוכלו גם אתן להתגאות בתוצאות הריון חיוביות וטובות ולאחל לכן הריון תקין ובריא לאורך כל הדרך, ל-9 חודשים עגלגלים ויפים!!
    תודה לכן, יקרות, על התמיכה ועל העידוד בכל פעם שהרגשתי מתרסקת!!

עשיתי אמנם רק 4 הזרעות ומשם החלטתי שאני לא מוכנה להמשיך... אבל זה היה קורס מזורז לקושי הגלום בתוך התהליך... סליחה שפרשתי כל כך מהר

בהצלחה לכן! שולחת המון המון נשיקות וחיבוקים מדבקים.
    בהערכה, הערצה גדולה וכבוד רב לכל אחת מכן-
    קודקודית.
  • אווווו,איזה אלופה את !!!!! כל הכבוד לך ,קודם כל ריגשת אותי ברמות עם בשורת ההריון
    עשית החלטה מהלב ,על הפסקת הטיפולים ,טוב שכך,אני מאמינה באינטואיציה וזה מה שהאינטואיציה אמרה לך לעשות ,
    אני לא יודעת בת כמה את ,אבל אני חושבת שלפקטור הגיל יש משקל מכריע להחלטות מסוג זה.. אני בת 34 ואין לי האומץ לעשות החלטה כזו ,אנחנו בטיפולי פוריות ואנחנו מהזוגות שאין שום סיבה שבהריון לא נקלט ...

יקירה שיהיה לך הריון תקין ומשעמם ,תעדכני אותנו מה קורה איתך ....
  • סיפור מהמם ומרגש... איזה התרגשות...

גם אני כבר בת 32 ובגלל זה אין לי את האומץ להפסיק את הטיפולים.
    תקופות לא קלות עוברות עלינו בכל הקשור לטיפולים ולמה שמסביב....מקווה שבקרוב גם אנחנו נספר את הסיפור שלנו ...
  • היי..לא כ"כ הבנתי מהסיפור אם בסופו של דבר נקלטת בטבעי או ע"י טיפולים..ואם בטבעי אז כאילו מה לאף אחד משניכם לא היתה בעייה???
    איזה כיף זנ לחכות לטבעי..אוי אלוקים כמה הייתי רוצה.. אני שואלת את אחותי (בהריון חמישי) כמה בטא יצאה לך בילדים והיא בכלל לא יודעת לענות לי...ואני עוד לא אפילו הריון אחד ומסתובבת כל היום סביב המושג הזה שקוראים לו - בטא!!

ובנימה אופטימית זו..חודש טוב ומבורך ומי ייתן וכל אחת ואחת שנכנסת כל יום לפורום תתברך עודהחודש הזה בבשורות טובות!!! ( לא משנה באיזה תחום...עבודה/פרנסה/שלום בית וכו...)

רחלי..
  • יקירותיי,
    אני בקרוב מאוד אהיה בת 31. אני מכירה היטב את המצב שלכל החברות מסביב כבר יש ילדים ולכל הבנות דודים, השכנות, המכרות והידידים.... אמא שלי כבר הפסיקה לשאול אותי מתי?! הבנות בעבודה צעירות ממני בהרבה והן כבר אימהות מנוסות, לא עם ילד אחד!!

לא הייתה בעייה! פשוט שהייתי נשואה אז שנתיים והפסקתי עם הגלולות מהחתונה וכלום לא קרה... אז אחרי 4 הזרעות החלטתי להפסיק את הטיפולים וכעבור 10 חודשים- הנה אני כאן מבשרת לכן על הריון שנוצר באופן טבעי (רחלי)....

למי שמאמינה באמונות תפלות, שתבדוק עם עצמה אם יש משהו בעברה... לקח לי הרבה זמן להודות שזו יכולה להיות סיבה מוצקה ואכן כשנפל לי האסימון והודיתי בטעות והבנתי שעליי להמשיך לחכות לתום 7 שנים מהמקרה... לפתע גיליתי את ההריון המיוחל!
    הייתי אמורה להמתין עד אוקטובר ונראה שקיבלתי קיצור על התנהגות טובה
  • לא הבנתי אם את בהריון או לא ?
    בכול אופן אני רוצה לספר לך על עצמי .
    אני בחורה דתיה נשואה 7 שנים .
    אני ובעלי מנסים מהחודש הראשון לא שמרנו ולא כלום .
    עשינו 3 הזרעות כפולות ו11 טיפולי הפריה שום דבר לא הצליח !!!
    אבל האמונה שלי בה' לא ירדה נהפוך הוא היא רק התחזקה .
    אני לא אגיד לך שאני לא בוכה או עצובה אבל כול מה שה' עושה זה לטובה !!
    גם אחריי התחתנו מלא חברות , אחים וכו' ולהם יש ברוך ה' 4 , 5 ילדים .
    נכון זה כואב אבל חייבים להאמין שזה יגיע ובע"ה מהר .
    אל תפסיקו להאמין בה' הרי לא חוכמה להאמין בו רק כשהכול טוב והולך כמו שצריך . האמונה נמדדת כשלא הולך לנו .
    אני מאמינה שזה יגיע לכולנו בע"ה אל תאבדו את האמונה " אין ייאוש בעולם כלל " אני יודעת שקל להגיד וקשה ליישם אבל תמשיכו להתפלל ואני מאחלת לכם שאם את בהריון תזכי להריון קל ותקין ותצאי ביידים מלאות בע"ה .
    ואם לא .... אז תאמיני זה יגיע גם אלייך .
    בהצלחה יקירתי
  • קודקודית מרגש ביותר, שמחה מאד בשבילך ומאחלת לך המשך הריון קל ותקין ובלי דאגות ושבע"ה הלידה תהיה קלה ושתצאי בידיים מלאות!!!!

בהצלחה
  • וואייי איזה מרגש!!!!
    איזה יופי של סיפור... מאחלת לך לידה קלה בשעתה בידים מלאות ומאושרות
    בהחלט מעודד

אמה
  • סיפור מקסים ומרגש!! מזל טוב והמשך קל ותקין
  • המון המון תודה, יקירות.
    מאחלת לכן את אותו הדבר ואת כל מה שהייתן מאחלות לעצמכן.

מצאתי כאן חברות מקסימום שתמיד תומכות ותמיד מעודדות ונדמה שאף פעם לא מתעייפות מלהרים את האחרות מהרצפה, כשאלו נשברות.
    אתן מודל להערצה, כל אחת ואחת מכן.
    אוהבת אתכן!!
    נשיקות ובשורות טובות
  • טוב אז אני מבינה שאת בהריון
    מזל טוב!!!
    שיהיה הריון קל ותקין והכי חשוב שתצאי בידיים מלאות בע"ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה