היי בנות יקרות!!
כן, חזרתי אליכן אחרי קרוב לשנה...
הפעם האחרונה שכתבתי הייתה ב- 10/04/2011 ובהודעתי האחרונה סיפרתי שהחלטתי לוותר על הטיפולים ולתת לטבע לעשות את שלו.
אני מודה שהמשכתי לבדוק כל חודש בחשדנות אם הגברת ווסת הגיעה?! ומודה שהתאכזבתי כל פעם מחדש....

לבסוף פשוט שחררתי את זה... החלטתי לשים את הכול בידיי בורא עולם. הפסקתי להתעסק בזה והציפיות שלי להריון הפכו להיות עתידיות, רחוקות. כך גם שכנעתי את כל מקורביי הסקרנים...

היום אני אחרי אולטראסאונד ראשון, ברוך השם יש הריון, טבעי ויפה (בלי עין הרע) ואני והבעלול מאושרים עד הגג ומתקשים לעכל!

אני לא יכולה להמליץ לאף אחד לעשות הפסקה... אני רק יכולה לומר שאם גם את מרגישה שהרופאים דחפו אותך מהר מידי לטיפולי פוריות בלי סיבה מוצדקת (פרט ל-"עברה שנה"), אולי שווה לשקול את העניין.
הייתה לי לאורך כל הדרך תחושה חזקה שזה ייקח זמן ושהטיפולים הם לא באמת פונקציה... רק הזמן! החלטתי להעביר את הזמן הזה בנחת ולא בסבל של זריקות (נורא סבלתי מזה.. שונאת מחטים ברמות קשות)..
אז רק רציתי לשתף, לעדכן ולאחל לכולכן שבעזרת השם, ממש ממש בקרוב, תוכלו גם אתן להתגאות בתוצאות הריון חיוביות וטובות ולאחל לכן הריון תקין ובריא לאורך כל הדרך, ל-9 חודשים עגלגלים ויפים!!
תודה לכן, יקרות, על התמיכה ועל העידוד בכל פעם שהרגשתי מתרסקת!!
עשיתי אמנם רק 4 הזרעות ומשם החלטתי שאני לא מוכנה להמשיך... אבל זה היה קורס מזורז לקושי הגלום בתוך התהליך... סליחה שפרשתי כל כך מהר

בהצלחה לכן! שולחת המון המון נשיקות וחיבוקים מדבקים.
בהערכה, הערצה גדולה וכבוד רב לכל אחת מכן-
קודקודית.