גמילה מקקי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    מזמן לא פתחתי הודעה
7 תגובות
עמוד 1
  • ממי!
    מה עם לשבת איתו בשירותים עם ספר שהוא אוהב ולספר לו עד שייצא הקקי? מה עם לשים לו מוסיקה שהוא אוהב בשירותים?
    מה עם לתת לו לשתות איזה מיץ שזיפים או חלב כשהוא על האסלה...?
    לדעתי פרסים ומתנות זה פחות יעיל כי זה לא ממש בשליטתו ולתגמל אותו על משהו שהוא צריך להתאמץ בשבילו נפשית ופיסית זה קצת יותר מידי... אבל בהחלט לשמוח ולרקוד ביחד כשזה יוצא ולתת מדבקה... אפשר להגיד לו שאם הוא יצבור רצף של מדבקות תלכו יחד לבחור לו צעצוע שהוא אוהב...

אני אפילו הייתי מקצינה ונותנת לו לראות DVD נייד בשירותים או כל פעילות אחרת שעושה לו טוב והוא מתחבר אליה...
    תגידי כשהוא צריך קקי והוא עם תחתונים - מה הוא עושה? מבקש חיתול? מתאפק..? עד מתי?

• תודה מותק על ההתייחסות
  • היי מאמי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• אצלנו קקי זה עדיין רק עם חיתול...
  • אנחנו בדיוק באותו מצב.היא הולכת לבד לשירותים יושבת על האסלה כמו גדולה ועושה פיפי , בצהריים היא ישנה בלי טיטול , בלילה היא לא רוצה את הטיטול , אבל קקי היא עושה רק בטיטול . כשיש לה קקי היא באה ומבקשת טיטול הולכת הצידה ועושה בצד. בגן ניסו "לעזור" לי וללמד אותה להתאמץ ולא לשים טיטול , היו לה עצירויות וכאבי בטן כמה ימים עד שלא שמתי לה נר לא עשתה קקי. התייעצתי עם רופא ילדים והוא אמר לי דווקא להפסיק לגמרי עם טיטולים ובסופו של דבר היא תתחיל לעשות קקי , אני מושכת את העיניין , היא תיהיה בת 3 עוד חודשיים.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• תודה על התשובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה