תשעה מי יודע??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני באיחור של שבועעעע...
    מחר אני מתחילה שבוע שישי, ועדיין לא עשיתי בדיקת היריון.
    במוצ"ש קניתי ערכת היריון "מקלון הזהב" - והנחתי אותה על השידה. מאז אנחנו מסתכלות אחת על השניה - אני מתעלפפפפפפפפפפפפת
    ולמרות זאת אני חושבת שאעשה בדיקה ביום שישי בבוקר - אני בבית, ברגוע...יאללה שיגיע סוף שבועעע

ו...יש לי שאלה - בדיקת בטא עושים רק באמצעות בדיקות דם?? או שגם לזה יש ערכה. אני פשוט לא הצלחתי להבין את זה בפורום...

11 תגובות
עמוד 1
  • איזו התרגשות.....
    מקווה שיצאו לך שני פסים חזקים וברורים!!!!
    כל הכבוד על ההתאפקות:-) לא פשוט בכלללל....

בדיקת בטא היא באמצעות בדיקת דם והיא הכי אמינה...
    יאללה בהצלחה, תחזרי לעדכן
  • תודה הלוואי אני ממש מאופקת, את לא מבינה... וגם נרגשת...אני מפחדת לפתח ציפיות. האמת שככל שעוברים הימים ו לא מגיעה סף ההתרגשות עולה
    צריך לצום? אם לא, מחר על הבוקר אני הולכת לעשות בדיקה משום מה זה פחות מלחיץ אותי מערכת היריון...
  • אם את באיחור של שבוע מחר על הבוקר בשתן הראשון את עושה בדיקת הריון ביתית - נקודה!!!

אם יצא חיובי תקחי הפנייה לבדיקת דם של בטא ויאללה.... בהצלחה
  • בטא זה קיצור של בדיקת דם בשם beta hcb . זו בדיקת דם שמאתרת את הורמון ההיריון בדם (כמובן אם ישנו).
    ברוב קופות החולים צריך הפניה, מספיק מרופא משפחה.
    אין צורך להיות בצום.
    בהצלחה!!

• ולא צריך לצום לפני בדיקת הדם אבל תעשי קודם בדיקה בייתית. ככה אם יצא שלילי תתאכזבי פחות...... גם אם תעשי 2-3 בדיקות בייתיות זה עדיף. ושימי לב שאם בדיקה בייתית יוצאת שלילית זה לא אומר שאת לא בהריון אבל אם יש פס גם אם הוא חלש אז את כן בהריון!!! כמו שאומרים - פס זה פס.....
  • בהצלחה מתוקה מחזיקה לך אצבעות

• איזה כיףףףףףף!!! אני אומרת שאת כבר יכולה ללכת לעשות בדיקת דם, עזבי אותך בדיקה ביתית שמה בדיקה ביתית! לכי על ההכי אמין!
  • תודה נשמות טובות
    היום הרופאים שבתו, אבל התקשרתי לקבוע תור למחר לרופא משפחה כדי שיתן לי הפניה, ואחריו ישר לבדיקת דם
    little חשבתי לעצמי אותו הדבר

מחזיקה לכולנו אצבעות - בע"ה שנשמע בשורות טובות
  • מחזיקה לך אצבעות..
    תחזרי לעדכן....

• מחזיקה לך המון אצבעות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה