צריכה עצה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.

אני צריכה לשמוע את דעתכן בנוגע לאוריקי שלי. שתהיה בריאה, היא מכפכפת חופשי את הילדים בגן, ואני, חוץ מלפמפם לה בשכל כל הזמן שזה לא בסדר, שחברים לא ירצו לשחק איתה וכשצריך - להעניש (כי היא גם עושה את זה לאחותה הקטנה, אבל זו התחילה להחזיר, תדמיינו מה קורה אצלנו בקיצור
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
10 תגובות
עמוד 1
  • מאמי יש ילדים שיותר מתנהגים באלימות, אבל זה עובר, חוץ מזה אני רוצה להגיד לך למה בעצם המטפלות מספרות לאותה אמא שהבת שלך מציקה או מרביצה. כעקרון אסור להגיד מי הרביץ, רק ליידע את ההורה של הילד בכדי שיטפל בבעיה. בטוחה שבגיל מסויים זה יעבור לה אני בטוחה שאת עושה את המקסימום.....
  • חחחח הרגת אותי שרשמת מכפכפת

• היי
    כבר הצעתי את זה פה ואני אומרת כן תפגישי ביניהם
    את תראי זה יעשה פלאים

• אין לי מושג

אהוד
    עידן
  • מפגשים תמיד מורידים את החציצות והמחסומים, מקרבים בין ילדים ויוצרים קשרים ביניהם, כך שבגן היא לא תרצה להציק.

פשוט תעשי סבב מפגשים עם ילדים מהגן, כאלו שהיא מציקה להם וגם כאלו שלא...

• תודה למי שהגיבה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • לפי מה שאת אומרת בגן אין להם שליטה על הילדים ומזה נובע הדברים ... דיברתם בניכם ההורים מה עושים צריך למצוא פיתרון

מה את עושה איתה שנה הבאה?
    היא הולכת לגן עייריה?

לגבי החברים תנסי להפגיש אותם קודם כל במקום נטרלי לא בבית כי בבית זה המשחקים שלה והצעצועים שלה שלא יצור מצב שלא תיתן לילד לשחק במשחק

• זה יפסיק ברגע שהיא תרד על מישהו יותר חזק ממנה בטעות ויכפכפו אותה

אבל לדעתי זה רעיון מצויין לנסות להפגיש אותן מחוץ למסגרת ולתת להן להכיר אחת את השניה מנקודה אחרת...זה אמור לעזור ..או שלא
  • מותק .. אין לי מה לייעץ כי לי יש ילד חצי חננה ... רוב הסכוים שהבת שלך תכפכף אותו חחח
    דבר שני .. מי בכלל רוצה לראות אתכם בגמבורי . מזל שלא הזמנת אותנו
  • זה באמת רעיון נחמד להיפגש במקום נייטרלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה