מוזר קצת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    המחזור האחרון שלי היה ב22.3 מתי אמור להיות לי הביוץ?
    ויש לי עוד שאלה היום מהבוקר. התחיל לי הפרשות בתחתון ממש רציני האם זה סימן למשהו? כי ניסינו להיכנס להריון ב 31.3 וב1.4
10 תגובות
עמוד 1
  • ולא המשכתם לנסות??

איזה אפשר לדעת במדוייק מתי אמור להיות הביוץ אבל את יכולה להיעזר במחשבן ביוץ פה באתר (בצד ימין בסרגל)

אם המחזור שלך סדיר, 28 יום נניח, אמר להיות לך ביום ה14 מקבלת המחזור דהיינו - אתמול ושלשום.

תמשיכי לנסות גם היום, מקווה שהייתם יחד אתמול ושלשום כי זה בערך התזמון,
    שוב כל אחת זה שונה אי אפשר לדעת.

וההפרשות המוגברות יכולות להיות של הזרע....
  • מסכימה עם אדוה.
    תחשבי לפי מחשבון הביוץ.
    ההפרשות יכולות להיות הפרשות ביוץ (במידה והוא עדיין לא התרחש ואת עדיין בתקופה הפוריה שלך לחודש זה).
    האם ההפרשות גמישות דמויות נזלת שקופה לבנבנה?

• יש לך גם אפשרות לבדוק ביוץ לפי חום...
    לדעתי יש מצב שאת מבייצת תראי איזה סוג הרפשות אלו, אם זה חלמוניות יש מצב שאת בביוץ.
  • הצבע הוא בין לבן לצהבהב ודי סמיך ומדיף ריח לא נעים
  • הפרשות ביוץ הן ללא ריח..
    יכול להיות שיש לך פטריה? אולי כדאי ללכת לרופא נשים שיבדוק.

• לפי החישוב שלי הביוץ שלי היה אמור להיות או ב5.4 או 6.4 האם אפשר עוד להיקלט בעוד ימים או רק אלו?
  • אפשר להיקלט ב- 3,4 ימים לפני הביוץ וביומיים של הביוץ..
    מקווה שחגגתם בימים האחרונים..

• ואם לא ניסינו? אם מופיע לי שהפוריות שלי זה ב1.4 והביוץ ב5.4 והזמן השני זה ב7.4 אז כבר אין סיכוי שאני יכנס גם אם רק ניסינו ב1.4?
  • צריך רק פעם אחת כעקרון..אבל "לעבוד" ולנצל את כל חלון הפוריות זה מגדיל את הסיכויים

• עייפים חחחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה