אווווווווווווף אני מיואשת!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול קיבלנו את תוצאות הבדיקה זרע של בעלי ויצא לא טוב...
    הרופא הפנה אותנו לבדיקה נוספת אך לא אמר מה המשמעויות...
    בעלי נלחץ לגמרי זו פעם ראשונה שהוא עושה בדיקה כזאת שלא נדבר על כמה זמן לקח לי לשכנע אותו לעשות את הבדיקה (אגו מטורף)
    ואני מפחדת, אנחנו מנסים כבר כמעט שנה ולא הולך!!!

בחיים לא הייתי כל כך עצובה...

שיר
5 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה,
    לגלות שקיימת בעיה זה אף פעם לא נחמד, אבל אם ישנה בעיה בזרע של בעלך הרי יש לזה פתרון והוא גם לא כ"כ מסובך כמו בעיות אחרות שלא נדע!
    לפעמים השבחה והזרעות פותרות את הבעיה וזו פרוצדורה ממש פשוטה.
    תקראי גם באינטרנט על שיטות טבעיות לחזק את הזרע..
    בעלך מגיב כמו שהוא מגיב כי זו פגיעה באגו... לא יותר.
    אני בטוחה שהרצון שלו לילד חזק יותר מאגו מנופח..

יהיה בסדר.
    תעדכני!

• תהיי שם בשבילו... כמו שLITTLE אמרה זו אכן פגיעה באגו אבל שניכם יחד תתגברו ותעברו את זה.
    היום בהחלט יש פתרונות רבים לטיפול ואין צורך להבהל ולהכנס לדיכאון.
    שיהיה בהצלחה
  • היי שיר -זו שיר
    אני גם באותו סרט כמוך...
    גם הבדיקה שלי בעלי יצא ממש גרועה...
    הרופא לי שלך אותו שוב לעשות בדיקת זרע (כעבור חודש) ועוד כמה בדיקות נוראיות(אורלוג ועוד )
    בנתיים נתנו פווש אחרון החודש...עבדנו ממש טוב החודש וכל שנותר זה לקוות שלא יגיע ה ...
    למרות שקשה לי להאמין....לאור הבדיקה זרע ירד לי כל התקווה שניכנס בצורה טבעית ...
    אך אני כולי אופטימית ...כבר קבעתי לבלול תור לכל הבדיקות שכך נעלה על הבעיה ונפתור אותה בהקדם!!!
    מציעה לך להתקמד בזה גם...זה נותן תקווה
    והכל יהיה בסדררררר
  • היי בננות..(שיר ושיר חח)
    רציתי לשאול אתכן שאלה? מה הבעיה שלבעלים שלכן יש בעיית זרע?
    האם הם עברו ניתוח מסויים? או פגיעה באשך או משהו?
    יש סיבות לזרע חלש..ממה הוא נגרם? מה הרופאים אומרים?
    אשמח לתשובה גם אני שיר חחחחחחחחח.
    אוהבת אתכן ואמן שזה יהיה החודש שלנו

שיר
  • לא...זה פשוט סוג זרע, לא נע מספיק מהר, כשהזרע נשפך הוא צריך להפוך לנוזלי על מנת שהזרעונים יוכלו לשחות ולפעמים הוא נשאר סמיך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה