אור - טל ( מתוקונת ) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בוקר טוב!
    נו... איך היה אתמול עם אור והילדה "המכופכפת"...?
    נפגשתם? זה הועיל במשהו....?
14 תגובות
עמוד 1
  • אמא שלה לא יכלה לבוא, ובמקום זה המטפלת החליטה שהילדה צריכה אבחון

אני כל הבוקר בוכה כמו מפגרת
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • חבל שלא הסתדר... תנסי ביום אחר אל תוותרי
  • ממי

• זה בדיוק הקטע, היא מציקה הרבה ומגוונת עם הילדים שהיא מציקה להם, והיא גם עושה את זה בלי סיבה, סתם.....אין לה הרבה חברים בגן
  • מאמי אל תכעסי עלי, אבל אולי כדאי לדבר על זה לפחות עם הרופאה של אור?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ריטלין?
  • שאלתי אותה והיא סירבה לענות לי, היא עשתה פרצוף מבוייש.....

היא יודעת שלא עושים את זה - בבית היא לא עושה את זה, כי היא מקבלת את התשומת לב שהיא רוצה....בגן יש 31 ילדים ו-3 אחראיות, בצהריים הן רק 2, ואם היא עושה ככה - אחת מהן צמודה אליה, משתפת אותה בדברים שהיא עושה, מנשקת ומחבקת.....זה די מסביר, לא?
  • אה, ודרך אגב, הוא יושבת יפה מאד אם היא רוצה - בסרטים, הצגות, הופעות, שעת סיפור......

לאחרונה היא גם התחילה לעשות פזלים (היא לא אהבה בכלל), היא מציירת, מדביקה....אני עושה איתן יצירות כמעט כל ערב
  • את האמת בגן של בני הרבה ילדים קבלו הפניה לכל מיני איבחונים עוד בשנה שעברה בני לא קיבל אבל התעניינתי בנושא והוסבר לי שגם בגנים פרטיים בפיקוח בגיל 3-4 הם מחוייבים למלה מין דוח כזה לכל ילד ואז במקרים שדרושים בירור הם מבקשים לעשות אבחונים שונים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני חושבת שהמטפלת צריכה כמה כדורי ריטלין ככה אולי היא תצליח להשתלט על הגן
  • אם אור מסוגלת לשבת ולעשות פעילות ברוגע הילדה לא צריכה ריטלין,
    היא צריכה תשומת לב
  • שלחתי לך הודעה בפייסבוק.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה