בוקר טוב יקרות שלי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי שעוקבת אחרי מעלליי אז יודעת שלא זיהיתי ביוץ החודש אולי אפילו גם לא עקבתי....עכשיו מתחילת היום הראשון לוסת חום השחר נע בן 35 ל 35.5 לא יותר מזה...והיו ימים ששחכתי לבדוק וכמובן שגם בשבת לא יכולתי... ועכשיו מזה כשבוע החום 36.1 ,36.2 ...יש סיכוי אפילו הכי קלוש בעולם שהצלחנו.?
    [center]
10 תגובות
עמוד 1
  • תמיד יש סיכוי
    ולמה בשבת את לא יכולה? את מודדת במדחום חשמלי?
    תמדדי במדחום עם כספית, התוצאה גם יותר מדוייקת וגם מותרת בשבת :)

לפי מה שאת מספרת אני לא הכי בטוחה שזה הריון כי בדר"כ המספרים אמורים לעלות יותר.. אבל אולי את רק בהתחלה? מחזיקה לך אצבעות בובה

ולהזכירך, אני נקלטתי בחודש היחיד שלא עשיתי מעקב חום השחר, לא אכלתי סלק (מה שכן הייתי עושה כל חודש לפני ביוץ כדי לעבות את הרירית), לא בדקתי מתי הביוץ שלי... ורק חיכיתי למחזור הבא כדי לקחת את הכדורים לאיחור הביוץ ו....המחזור לא הגיע אז כנראה שבאמת הייתי לחוצה וזה מנע ממני קליטה.. טיפ קטן
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • כי אני בודקת בדיגיטלי... האמת יש משהו בדברייך החודש באמת שלא שמתי תראש שלי בביוץ אבל זה הפליא אותי שלא הרגשתי אותו ולא שמצאתי הפרשות שקופות של הביוץ לא יודעת מה הלך החודש הזה אבל...בליל הטבילה אחרי שיצאתי מהמקווה התחילו לי כאבים בבטן התחתונה והתחלתי לצחוק לא האמנתי שאני יזכה לביוץ ביום הטבילה...לא יודעת כבר מה לחשוב באמת שאי אפשר לדעת הנגלות להשם והנסתרות לנו... אבל יחסית החום שלי הוא נמוך בימי וסת ואחרי וסת היה 35 אז עכשיו 36.2 זה דיי עליה לא?? ולא שיש לי הרגשות של הריון האמת שאני גם לא מחפשת חוץ משבוע שעבר היה לי ככל השבוע שילשולים
    [center]
  • גם אני ככה!! שילשולים שילשולים ופתאום עצירות ועייפה מאוד..אז מקווה שהסימנים אצלך מעידים בעד עצמם!!!
    אני מציעה לך לא לחשוב על זה וככה תותפעי בע"ה...
    מתי את אמורה לקבל?
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • מחר עונת החודש שבחיים אני לא מקבלת בה...
    [center]
  • ממי, אם החום ממשיך לעלות והעצירות והעייפות ממשיכה...
    זה מדבר בעד עצמו, לא?
    כל מה שנותר הוא להמתין ולראות..

• שהכי לא מצפים זה בא!
    מקווה בשבילך שכל התסמינים האלה אומרים משהו

מחזיקה מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אצבעות
  • תודה ליטלי עוד כמה הוא צריך לעלות??
    [center]
  • תראי, אני לא בודקת חום השחר אבל ממה שקראתי הוא עולה בביוץ בחצי מעלה עד מעלה ואם נקלט היריון הוא פשוט נשאר גבוה (אם לא נקלט היריון הוא צונח חזרה לנורמה מייד אחרי הביוץ).
    אז תעקבי אחרי החום, אם הוא נשאר גבוה, תגבירי את התפילות

• בהצלחה
  • לי היה חום של 37 והפנים שלי בערו!!! הכל יכול להיות וכשאת לא שקועה בזה וחושבת על זה שבא טבעי!

יקירתי אני מאחלת ומייחלת שתזכי כבר להריון!!!
    מחזיקה לך מלא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה