שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי דוד, שלום רב.
    אולי אתה זוכר ועדיין אזכיר לך את הפרטים , אני אמא לילדה מקסימה אחרי טיפול IVF , ממצאים: שחלות פוליציסטיים (ככה ברמה קשה, ללא וסת וביוץ אלא רק בעזרת דופסטון שלוקחת על מנת לקבל דמם), רחם דו קרני עם מחיצה, עם סיכויים אפסיים להריון טבעי (לצערי הרב).
    נטלתי דופסטון (2 כדורים ביום במשך 5 ימים), וממתינה כבר 9 ימים ואין וסת (בדרך כלל הייתי מקבלת גג אחרי 6-7 ימים. יכול להיות? העיוב הזה מוסבר בצורה איזשהי מושפע ממשהו?? יש מצב קטנטן שזה הריון? אני לא מאמינה שכן, אבל קיים סיכוי????

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    יש מצב להריון . כדאי לבדוק ואם אין לעשות אולטרסאונד כדי לנסות להבין מה הבעיה.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה