בנות בטיפולים לילד שני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

רציתי לדעת איך אתן מתנהגות אחרי החזרה או הזרעה. אני לדוגמא ממש משתדלת לא להרים את אדיר,הוא די כבד לי

7 תגובות
עמוד 1

• היי אני אחרי ההזרעה לקחתי חופש יום אחד, הייתי עם הילד בבית ושיחקתי איתו בגן משחקים וזה היה טעות כי התחילו לי כאבים חזקים בבטן..
  • אני אישית מנסה לנוח יותר,לא להרים כבד ומסבירה לבני שלאמא כואבת הבטן ואז הוא רץ אליי ומנשק אותי !!!!מנסה לשחק איתו במשחקי פאזלים והרכבות -הוא אוהב לשמוע כשאני וקראת לו סיפורים!!!קצת קשה יותר באמבטיה אך בעלי המקסים עוזר לי המון ומוציא אותו לבד !
    יום טוב לכולן!!!!
  • אחרי החזרה לא מרימה אותו בכלל, הוא מטפס לבד לאוטו ואיפה שצריך בעלי עוזר. הזרקות- רק כשהוא כבר במיטה ישן בשמונה בערב או ששמים לו טלויזיה והולכים לחדר לכמה דקות. ממש לא לידו- מבין הכללללללל
  • מה פתאום להזריק ליד הילד, זה בהחלט לא מתאים, הם כבר גדולים ומבינים הכל,
    אנחנו עושים את כל הסידורים וההזרקות אחרי שהם הולכים לישון,
    מאחורי דלת סגורה.
    לגבי ההתנהגות אחרי טיפול, אז כמובן בלי להרים ובלי להתאמץ, קצת יותר מאמץ לבעלול, אבל אין ברירה....
    שיהיה בהצלחהרק דברים טובים !

• היי ורדימולה

היום הבת שלי גדולה אז אין לי בעיה
    אבל שהיתה קטנה והייתי בטיפולים הייתי מרימה אותה
    לא היתה לי ברירה ושאלתי כמה פעמים רופאים אם יש אם זה בעיה ...
    ואמרו לי שאין בעיה ואפשר להרים
    תישתדלי כמה שפחות

שתבשרי לנו בשורות טובותתתתתתת
  • היי מאמי אנחנו מתכננים לחזור ל ivf בקרוב וגם לי אין מושג איך אני יזריק ועוד עם העבודה שלי בת 12 שעות..כניראה אזריק בעבודה בשירותים זה לא נורא כול כך, בהפריה המנצחת שהיית לי עם דיאנה הזרקתי גם בעבודה בשירותים הייתי לוכחת איתי את המזרק מוכן כבר עם קרח ליד וזהו ובשעה 8 וחצי בבוקר הייתי מזריקה..קיצר כולי בחששות עדיין מעוד הפריה..

• עדן,זה באמת קשה לחזור לטיפולים.אבל אין ברירה.שיהיה בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה