i have a dream... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חחחחח,
    חלמתי בלילה שאני טסה למשפחה שלי בארגנטינה לבקר, ואני בהריון! תקשיבווווו! הייתי לבושה בטיץ שחור עם טוניקה אדומה וחגורה חומה ועם בטן של חודש חמישי ככה... והייתי מהממת!!
7 תגובות
עמוד 1
  • את ממש לא משוגעת...את רק משתגעת
    זה מה שיקרה בעוד חמישה חודשים בע"ה. זה לקראת החגים, זה מסתדר טוב, מקסימום תטוסי בחודש השישי שביעי .
    מה לא???
  • ממוש...אוטוטוווו החלום שלך יתגשם!!!
    !
    אמן

• אין לי כסף לטוס עכשיוווווו!!
  • אל תידאגי.......זה ייקרא.....
    אני ייספר לך על חברה שלי שלא הצליחה להיקלט יותר משנתיים ..... שבחתונה היא הייתה בהריון ואיבדה את הילד אחרי שבוע של החתונה.........
    ובמשך כל השנתיים היא אמרה לבעלה שהיא צריכה לנסוע לתיאלנד.......
    אחרי שנתיים הם נסעו לאיזה חודש בתילאנד והיא חזרה בהריון ....... וברוך ה' היא יילדה עכשיו תאומים חמודים .........(בן ובת)
    אם זה מה שאת מרגישה תחסכי ותיסעי ......
    הכול יכול לקרות..........

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • ההריון משתלט עליך לאט לאט כמו שהוא משתלט על כולנו - גם אם יש הריון וגם אם אין
    חחח...בהצלחה
  • אז יאללה קחי את הבעל ותיק על הגב וקדימה לארגנטינה!!!
    תאמיני לי אחלה חופש!!!!!!!
    לכי תידעי איך תחזרי?????!!!!!!
  • שושי, איזו מקסימה את,
    אומרים שחלומות משקפים את הכמיהות שלנו.
    יהיה בסדר וגם את תקלטי בקרוב.
    תמשיכי לנסות ותהיי אופטימית.
    אני באמת מאמינה
    שהכל מסתדר כמו שהוא צריך...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה