אחרי בדיקת דם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אז אני לא יודעת מאיפה להתחיל...
    כבר נפשית הייתי מוכנה לעשות היום על הבוקר בדיקת היריון בבית ואז לעוף לבדיקות דם (אחרי איחור של 10 ימים)...אבבבבבבבבל הצפוי מכל קרה...(כן זה כ"כ צפוי) קמתי בשתיים בלילה לשירותים (אתמול כל היום היו לי לחצים לפיפי, עד היום בצהריים) ומה אני רואה??? הגיע...
    כמובן, שויתרתי על הבדיקה הביתית (עד שכבר אזרתי אומץ) והלכתי למרפאה.
    יצא לי בטא 25 .
    בכל מקרה, המחזור רגוע,ללא כאבים, אין לי זרמים, לא יוצאים לי "לכלוכים" (מה שקורה בדר"כ בקבוע).
    מה זה אומר????? פה באתר קראתי שאם יש בטא זה אומר שמדובר בהיריון. לפי הטבלה - אני בשבוע שלישי. לפי מחשבון היריון אני בשבוע שישי.. אני לא מבינה מה הולך פה...

כל תגובה מתקבלת בברכה בין אם חיובית ובין אם שלילית...אני בסדר

10 תגובות
עמוד 1

• הבטא נשמעת לי קצת נמוכה לשבוע שש
    אבל אולי היה לך ביוץ מאוחר ואז החישוב הוא לא נכון.
    זה גם יכול להיות הריון כימי.. מקווה שזה לא
  • הבטא שלך קצת נמוכה אבל חברה טובה שלי התחילה עם בטא זהה והיום התינוקת בת שבועיים

• בוקר טוב.
    האם את בטוחה שאת יודעת מה היה מועד הביוץ?
    לי הוא היה שבועיים אחרי מה שחשבתי ולכן הבטא התאימה.
    מה שחשוב הוא לעשות עוד פעם בדיקה ולראות שהבטא מכפילה את עצמה שוב ושוב.
    מחזיקה אצבעות

• קיבלתי ב 28.2 בפעם האחרונה (בדיוק סוף פברואר),את הימים התחלתי לספור מה 1.3 (אתן אפילו לא צריכות לפתוח יומן ) הביוץ היה ב- 15.3 בדיוק 14 ימים עד 28.3. ממוצע המחזורים שלי בארבעה חודשים האחרונים 28.
    ממתי אני אמורה לספור את השבועות??? מה- 28.2?? או מיום הביוץ??
    אם מיום המחזור האחרון - אז אני שבוע שישי
    אם מיום הביוץ אז אני שבוע שלישי ויום (ואז הבטא מסתדרת)
  • מצטערת שאני מספרת לך את זה, אבל חודש שעבר היה לי איחור של 7 ימים. כמובן שתכננתי ללכת לעשות בדיקת דם, אבל ביום השמיני היה נדמה לי שקיבלתי , כי התחיל לי דימום. מרוב שהתבאסתי אפילו לא הלכתי לעשות בדיקת דם.
    אחרי ארבע ימים שהתעשטתי על עצמי וגם נגמר הדימום הלכתי לעשות בדיקת דם והתוצאה היתה קטנה מ-5.

אצלך דווקא תוצאת בדיקת הדם גדולה מ-5, אז אני מחזיקה לך
    והלוואי וזה לא המקרה שלי!!!!

תעשי עוד יומיים שוב בדיקת דם ואם אכן הבטא עלתה אז את בהריון.

בהצלחה!!!
  • טוב מדובר בהריון אין ספק, השאלה מה הולך לקרות עם זה כי את עם דימומים, אולי של השתרשרות ואולי של מחזור....כנראה הביוץ שלך היה מאוחר או יכול להיות שמדובר בהריון כימי באמת שהגוף מתחיל להתנקות ממנו עכשיו
  • בטא מעל 5 או 2 (לא זוכרת) זה הריון בטוח.
    יכול להיות שהביוץ שלך התאחר. גם לי היה מחזור קבוע אבל הביוץ האחרון שבו נקלטתי התאחר בשבוע. קיבלתי מחזור ב - 16.12 ולפי החישוב כאילו ב - 23.12

אז אל תלחצי ותעשי בדיקה עוד יומיים לראות הכפלה של בטא.... אם יש הכפלה יש הריון ואם אין אז זו בטוח הפלה.....

בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות
  • לשאלתך, מתחילים לספור מהיום הראשון של המחזור ובגלל זה תמיד שואלים "מתי ווסת אחרונה?"
    בכל מקרה בפעם הראשונה שעשיתי בטא יצא לי 15! שזה פחות ממך. עשיתי מאוד מוקדם ושארבעה ימים לאחר מכן כבר היה 450.
    חכי עוד כמה ימים ועשי שוב.
    לא לאבד תקווה!

• יש כמה אופציות:
    א.היה ביוץ מאוחר.
    ב. הריון כימי
    ג. היית בהריון ומתחילה הפלה.

בכל אופן את חייבת לעשות עוד בדיקה בעוד יומיים...

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • אני לחוצה, אני בדר"כ יודעת להרגיע את עצמי...אבל עכשיו אני די רגישה.
    קצת מתסכל - אם היתה לי תשובה ודאית עכשיו, שלילית או חיובית...זה היה משפר לי את המצב רוח.
    אבל להמתין עד יום ראשון????
    מסכן בעלי - מתוסכל בגללי, הוא רואה אותי ככה ונלחץ (טיפשה שכמותי )
    אוףףף, אני שקופה, מה לעשות... זאת לא היתה הכוונה.
    האמת היא שהדימום באמת לא רציני בכלל, וגם זה יותר ורוד מימי כזה, זה לא התגבר מאתמול, רק פוחת...זה מכניס בי טיפה אופטימיות, אבל שוב, זה לא אומר המון...
    התקשרתי עכשיו למרפאת האישה, דיברתי עם אחות, היא אמרה לי בדיוק מה שאתן אמרתן. שזה היריון, אבל לא תקין, ביום ראשון לעשות בדיקת דם נוספת אם עולה מה טוב אם יורד אז צריך לאפס ולקבוע תור לרופאת נשים שלי ולהראות לה את הבדיקות...

אם מדובר בהפלה, זה לא אמור לכאוב???
    אההה ועוד דבר, יש לי נקיפות מצפון, כבר שבוע וחצי אין לי תאבון, כנראה מהמתח, ואני חוששת שפגעתי בעצמי .

בנות יקרות, תודה ענקית על התמיכה, בלעדיכן הייתי יוצאת מדעתי, בזכותכן אני שומרת על שפיות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה