מי כאן רואה אייל גולן קורא לך ו"כוכב נולד"? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ואי גם אני התלהבתי מהאתיופית ...קול צלול ומדהים אהבתי גם את הדתי מהמאפייה לדעתי השנה הם חופרים נורא על הסיפורים האישיים ופחות מתקתקים אודישנים וזה די חופר
וחוצמזה שאחרי שרואים אמריקן איידול אז ממש עלוב לראות כוכב נולד.שם באמת יש למתמודדים כאלה קולות ואווווו ופה כל אחד שלא מזייף ויש לו סיפור חיים של אבא מסומם מעבירים מהרחמנות. מבאס, לפעמים צריך להפריד סיפור אישי ממה שבאמת מחפשים שם שזה זמר
אייל גולן לא רואה.לא יכולה לראות אותו שלא נדבר על לשמוע אותו מדבר בעעע
ווווווווווואי אתמול בכוכב נולד הייתי על הריצפההההההההההההההההההה קרקרררררררר ואני מתה על אייל גולן קורא לך
מידי פעם קופצת לערוץ 24 אצלינו יש ערוץ 1 שמתנגן וזה ערוץ בייבי
מישיהי רואה את השלגונים- מתן מתפוצץ מצחוק מהם
לא רואה אייל גולן גם אני מאוד אהבתי את האתיופית ואהבתי גם את החזנית ששרה שיר של ריטה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אני שונאת תוכניות ריאליטי, והכי שונאת את האח הגדול וכוכב נולד