הבהרות על טיפת חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות הייתי בטיפת חלב והממצאים הם :
    ילדה אחת ששוקלת 5.800

אחות אחת שממש התווכחה איתי שלא לשקול את הילדה כי שוקלים אחת ל3 חודשים
12 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת לגבי ביצה

אהוד
    עידן
  • אחלה משקל
    גם לנו קבעו תורים רק לחיסונים אבל אם אני רוצה אני יכולה לבוא רק לשקול אותה

לגבי הטעימות עוד לא התחלנו אז אין לי מושג מה ההנחיות עכשיו, אני אתחיל רגיל- ירקות קודם ואז נראה הלאה

• לגבי הביצה תחכי לפני החיסון של גיל שנה ותתני לה לנסות כי ככה אפשר לדעת אם היא אלרגית לביצה ובחיסון יש משהו שקשור לביצה לא כ"כ זוכרת
  • גם אנחנו אוכלים מרק ירקות אפשר לחשוב כמה הוא אוכל 20 גרם במקרה הטוב

ואני הולכת לשקול את דור מתי שאני רוצה יש חדר עם משקל ואני שוקלת אותו ונכנסת לאחות לדווח לה

• וואלה לא הבנתי מה הבעיה שלה לשקול ..
    ונראה לי שבאמת אני אתחיל טעימות כמו בזמנו עם ירין , קודם ירקות ואחכ מרק ..
    מי שמע על ילד בן 4 חודשים שאוכל אורז???
  • אולי דייסת אורז

אהוד
    עידן
  • אני נותנת לדור במרק קצת אורז

• כי לפי ההנחיות החדשות מותר להתחיל טעימות מגיל 4.5 חודשים.

אני ביצה לא נתתי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • וואו ! אז לפי מה שאתן אומרות , זה כנראה שאני זו שמורגלת שילדים לא אוכלים הכל ..
    ירין עשה טובה שהוא אכל משהו בכלל , ואורז בכלל אכל (הסכים ) רק בגיל שנתיים ..
  • את סרוטה כי את רוצה לשקול את הבת שלך????
    אחות הזויה!!!
    או שאין לה ילדים או שהיא כבר לקראת פנסיה....

מצ"ב קישור עם ההנחיות+תרגום להן
  • נראה לי שדווקא מזונות שיכולים לגרום לאלרגיה קשה (בצים, תחינה וחלק מפירות יש לתת די בזהירות ). אני זוכרת את תגובה של בני לביצה בגיל 9 חודשים - מזל שהיה לי פנסטיל בבית אחרת לא יודעת איך זה היה נגמר , בגן איזה תעימה של משהו נגמרה פעם אחד במיון ...והוא היה כבר גדול יחסית , שנתיים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • נסיכה מדהימה יש לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה