היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מקסימות שלי!!!! אני אחרי החזרה של 2 עוברים מדהימים!!!! שאבו 14 והופרו 11 ,היתי עם כאבי בטן ומעט עברו,עכשיו בהמתנה לבדיקות דם עוד 9 ימים!!!!!! צריכה את אצבעות ,אצבעות של כולכןןןןןןןןןןןןןןןן! מחזיקה לכל הבנות של הפורום את אצבעותיי-החודש הוא שלנו!!!!!
23 תגובות
עמוד 1
איזה יופי של הפריות,שיהיה המון בהצלחה
המון בהצלחה, יופי של יבולרק דברים טובים !
בהצלחה כמה הוקפאו?
הי,
אני מאוד מבינה, גם אני באותה הסירה.באיזה יום בדיוק את צריכה לעשות בדיקות דם? את אחרי IVF/הזרעה? אגב, את מרגישה משהו מיוחד בימים אלו? לי יש מדי פעם כמו כאבי מחזור...לא יודעת אם יש קשר.
היי! אני אמורה לבצע מחר בדיקת דם וכולי רועדת מפחד !!!!מרגישה מדי פעם כאבי בטן +נפיחות ! מתי את אמורה לעשות בדיקת דם?
אני צריכה לעשות בדיקת דם (אם ירצה ה') רק ביום א' הבא...לרגעים נדמה לי שאני כן בהריון ואז אני חושבת שבעצם זה רק בראש שלי... שיהיה לך המון בהצלחה!!! את עושה בבוקר ובצהריים כבר תהיה לך תשובה,אז עדכני. אחזיק לך
אגב, אני יודעת שזה אולי טפשי לחפש סימנים,אבל האם בכל זאת בנות מדווחות על סימנים כלשהם בקליטה להריון? בשלב המוקדם?
סימנים- מאד משתנה מאחת לשניה, יכולים להיות מבשרי הריון וגם במקרים שלא......אצלי בכל אופן בשני ההריונות היו אותם סימנים, תחושת "בטן קפוצה" כאילו השרירים תפוסים, החזה כואב/רגיש... וכשלא הצליח- הדימום ממש הקדים...
בהצלחה גם לך חמודה!!!!אעדכן כמובן בהקדם-אני גם עובדת בבוקר עד 15:00!!!!!שנשמע רק בשורות טובות!!!!
נו??? יש בשורות טובות???????????
נו?.... מחזיקה אצבעות
גם אני סקרנית!!!! מה יצא?
בננות!!!!!!!!!!! יצא 270 !!!!!אני בהלם!!! לא קולטת,ביום רביעי- בדיקת בטא חוזרת לראות הכפלה!!!
וואו!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששש!!! איזו מתנה נהדרת לכבוד הפסח!! יצאת מעבדות לחירות ממש!!! בשעה טובה , היריון קל ותקין!!
דרך אגב- הודעה כזו דורשת שרשור חדש, גברת!
מזל טוב! המשך קל תקין ומהנה חג שמח
מזל טובבבבבבבבב!!!
מאחלת לך הכפלה שמנמנה והמשך הריון קל ותקין!!!
יואווווו!!!!!!!! איזה כיף לך!!!! אחלה מתנה לכבוד החג
תודה רבה רבה!!!!! אתן באמת חושבות שזה דומה לתאומים?! מהם ערכים של אחד /שתיים של בטא?
הי, אני לא חושבת לפי הערכים של הבטא אפשר כרגע לדעת אם מדובר בעובר אחד או שניים. חברה שלי קיבלה מעל בטא 300 בהריון ראשון שלה עם עובר אחד. נותר לך לחכות לבדיקת דופק ואז תוכלו לראות! בכל אופן, זה מרגש מאוד והמון מזל טוב
אושר גדולללללללל שיהיה בבריאות ובכיף!!!!
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
מזל טוב הריון קל משעמם עגול וסקסי
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
אני מכירה מישהי שהיה לה מעל 570 בטא והיו תאומים, אבל הבטא לא בהכרח מייצגת, זה כמו שיש הריונות שמתחילים בבטא ממש נמוכה ואחרים ב300 וזה עדיין עובר יחיד בשניהם... היאזרי בסבלנות, יהיה טוב וזה מה שחשוב
קודם כל מלא מזל טוב, שמחה מאוד בשבילך. דבר שני זה לא משנה אחד או שניים, מה שמשנה זה שהצלחתם לפי ערך הבטא לדעתי זה עובר אחד, אם כי לפעמים זה לא קשור