סקר קניות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי עושה קניות בסופר - את, בעלך או ביחד? ב98% אני, מדי פעם יוצא שביחד. היום הגעתי למסקנה שאני פשוט לא מסוגלת יותר, לא פיזית ולא נפשית. פיזית פשוט קשה לי מדי מהעבודה באוטובוס לרדת לקניות, לטוס באוטובוס למעון לקחת את להב, לרוץ הביתה לחכות למשלוח - וכל הזמן אני נתקעת מאחורי אנשים מרגיזיםםםםםםםםםםםםם נוראייםםםםםםםםםםםםםםם בקופה - שעושים את הקניות שלהם מהקופה וחושבים שכל העולם ישב ויחכה עד שיחליטו איזה צבע סיר לקחת ואם המבצע של הנייר טואלט שווה או לא

16 תגובות
עמוד 1
  • מי עושה קניות בסופר - את, בעלך או ביחד?
    לרוב בעלי, הוא מאוד פרקטי ותמיד קונה רק מה שצריך והולך מסודר לפי רשימה
    בעלי

יש לכם יום קבוע? לא
    משלוח או לא משלוח? לא עושים משלוח

עם רשימה או בלי? עם רשימה

• ב 99% אני. פעם ב...כשאני מצליחה לשכנע אותו להצטרף (הוא שונא את זה) הוא מתעכב על כל דבר, בודק מרכיבים ומחירים של חברות שונות ולוקח לו מלא זמן אז אני כבר מעדיפה לבד עוברת במעברים לפי סדר מסויים ומכירה הכל בעל פה.
    הוא רק עוזר לי להעלות שקיות מהאוטו הביתה.

אין יום קבוע.
    בלי משלוחה.
    עם רשימה מסודרת. כמובן שתמיד יש חריגות אבל לא נורא...
  • מי עושה קניות בסופר - את, בעלך או ביחד? עד שליאבי נולד זה היה קבוע ביחד ומאז מידי פעם אני מצטרפת ואז יש נזק

יש לכם יום קבוע? בדר"כ קנייה גדולה ב10 לחודש אחרי הורדה של הויזה וכל שבוע השלמות של לחם +דברי חלב בדר"כ חמישי/שישי

משלוח או לא משלוח? לא

עם רשימה או בלי?ברורר שעם רשימה אבל תמיד מתווספים עוד דברים

לרוב אני ,לפעמים אנחנו הולכים יחד

יש לכם יום קבוע?
    לא אבל בדר"כ זה יוצא או יום רביעי או חמישי

משלוח או לא משלוח?
    בדר"כ כן , אם אנחנו הולכים יחד אנחנו סוחבים הכל ברגל

אהוד
    עידן
  • מי עושה קניות , לרוב אני , לפעמים בעלי מצתרף אלי אם יש לו זמן הוא מאוד אוהב קניות .
    רוב הקניות אני עושה יום ג' , גג יום ד' , לא מתקרבת לסופרים בסופ"ש.
    אם אני מחליטה על משלוח אז כבר קונה דרך אינטרנט - היה פעמים ספורות . אני מעלה דברים למקרר, בעלי כל השאר .
    לרוב יש לי רשימה , למרות שבנגוד לבעלי אני קונה דברים שצריכים ולא קופצת לכל מיני "מבצעים ".
    http://www.holdthatpic.com/
  • מי עשה קניות ?אני
    יום קבוע?לא ממש,לרוב יום רביעי
    רשימה?אני לא הולכת עם רשימת קניות מסודרת אבל שנגמר משהו בבית ואני לא רוצה לשכוח אותו אני רושמת לעצמי.
    משלוח ?אין משלוח

• מי עושה קניות בסופר - את, בעלך או ביחד? ביחד זה הכי כייף.....

יש לכם יום קבוע? לא

משלוח או לא משלוח? לא צריך

עם רשימה או בלי? אהההה אנחנו תמיד אומרים שנעשה רשימה ושוכחים לעשות. אבל זוכרים תמיד את הכל ונזכרים בעוד דברים
    [url=http://postimage.org/image/17vopfa3o/]
    ליאור הבאת לאבא ולי אור לחיים....

בדרך כלל אני, לעיתים רחוקות ביותר הוא מצטרף!

יש לכם יום קבוע? אין יום קבוע, אבל לרוב יוצא לי לעשות קניות ביום רביעי, זה היום החופשי שלי...

משלוח או לא משלוח? עושה משלוח לקניות גדולות, לקניות קטנות אני מעלה הביתה...

עם רשימה או בלי? רק רק רק עם רשימה!!!!!!
    עשיתי רשימה גדולה, של כל הדברים שאנחנו קונים, ובעלי צילם אותה המון פעמים בעבודה, ואז אני כל פעם מוציאה רשימה אחת, ובודקת מה צריך...
    מומלץ ביותר!!!!!!!
  • אני עושה ב- 99% מהמקרים..
    אין יום קבוע. עושים קנייה גדולה פעם בשלושה שבועות וקניות שגרתיות פעם בשבוע.
    תמיד עם רשימה. אם אין לי רשימה אני משתדלת לא להיכנס לסופר כי זה תמיד נגמר בנזק...
    אם זו קנייה גדולה ואני ממהרת אז אני עושה משלוח..
    לרוב בעלי, הוא מאוד פרקטי ותמיד קונה רק מה שצריך והולך מסודר לפי רשימה
    הוא מעדיף שאני לא אלך לסופר, כי במקרים בהם אני זאת שעושה קניות אנחנו יוצאים בנזק דרמטי - נטלי, אני מילה במילה בדיוק כמוך!
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • לרוב אני עושה את הקניות ביום לא קבוע ותמיד עם רשימה. כשאני קונה בסופר היקר שצמוד לבית, אז בלי משלוח, אבל פעם בכמה שבועות אני הולכת לסופר זול יותר ועושה משלוח, כי אין לנו רכב (ההפרשים במחירים בין הסופר הזול ליקר מכסים את המשלוח ויש עוד עודף, אז זה משתלם).
  • אורטלי
  • מי עושה קניות בסופר - את, בעלך או ביחד? תלוי.... לרוב הוא כי הוא ממש נהנה מזה

• אחלה סקר!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה