בנות קיבלתי תשובה מהרופא... :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי יקרות,
    זוכרות את ההודעה שלי מלפני כמה ימים לגבי בדיקת הזרע של בעלי שלא יצאה טוב, אז שאלתי את ד"ר ישי דוד בפורום של שאלות רפואיות בנושא פוריות והוא אמר
    שאם הבדיקה הבאה תצא אותו הדבר אז המשמעות היא שנצטרך לעבור לטיפולי הזרעות ואם לא יעזור אז הפריות...
    אימאלל'ה אני די חדשה בפורום שמעתי כאן כבר על המושגים האלו אבל אני לא באמת מבינה מה זה אומר ואני לא מאמינה שאני בתוך הסירה הזאת בכלל, זה מלחיץ אותי ברמות מטורפות
    מה ? זה אומר שלעולם לא אוכל להיכנס להריון באופן טבעי, ואם הטיפולים לא יצליחו...
    איך אספר לבעלי, גם ככה קשה לו...
    ולא מספיק הסרטים שאני עוברת עוד מוסיפים לי בעבודה
    הבנות לא מפסיקות לשאול "נו מה איתך? את עוד לא בהריון? למה את מחכה, יאללה " מה הקטע הזה או שזה חוסר טאקט או שזה פשוט מרוע כי הן יודעות מצויין שאני רוצה ואני עובדת על זה, בא לי לצרוח, לבכות ולהיכנס למיטה ולא לצאת שנה...............

שיר
6 תגובות
עמוד 1
  • תעני להם בהתאם, אם את לא עדינה תגידי להם מה את דוחפת את המנגו שלך?
  • מה באמת אפשר עדיין להיקלט למרות שבדיקת הזרע יצאה לא טוב? הלוואי

את חושבת שיש קשר בין סמיכות הזרע לכך שזה לא מגיע לאן שצריך
    לפעמים אחרי קיום יחסים אני הולכת לעשות פיפי ואני מרגישה שהכל יצא החוצה
    מבאס
    אין אפשרות לדלל איכשהו ? אולי מזון מסויים , לא יודעת משהו....
    (את לא מבינה איך כיף לי בפורום הזה, אני יכולה לשאול את השאלות הכי הזויות ולומר דברים שבחיים לא חשבתי לשתף אף אחד....)
    שיר
  • לצערי אני לא יכולה לעזור לך כי אני לא מכירה את הנושא, אבל ליבי איתך.
    אני מקווה שהבדיקה הבאה תהיה יותר חיובית ושהכל יסתדר בסופו של דבר.
    חשוב שתשארי אופטימית ותנסי להוריד מעצמך לחץ כמה שיותר.

אני יודעת כמה זה מעצבן, מכאיב ולא פייר שכל הסביבה כבר עם תינוקות או בהריון וכל הזמן העיניים נשואות אלייך. אנחנו מנסים כבר 8 חודשים ללא הצלחה.

אני בטוחה שעם הרפואה של היום, יש פתרונות רבים ותוכלי להתייעץ ולקבל חוות דעת נוספת.
    שיהיה בהצלחה!
  • אצלנו היה בדיוק אותו הסיפור... הריון ראשון עם הפריות ושני בטעות...
    כשהגעתי ללדת את בתי (הריון שני) פגשה אותי האחות של ההפריות מהריון הראשון ושאלה אותי מה אני עושה כאן? עניתי לה, "אההה, אני כאן בטעות..." חחח
    אל תדאגי!
    הכל יסתדר... סיימו את כל הבדיקות, נראה לאן פניכם מועדות ואז תחליטי...

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • תשמעי, אני שמעתי את הסיפור הכי הזוי בעולם, שהבעל עשה בדיקת זרע וחוץ מאחד בלבד, כולם...מיליונים!! לא היו תקינים...ואחרי כמה שנים האישה קיבלה הפתעה, גילתה שהיא בחודש חמישי...היא הרי לא חשבה בחיים שזה יקרה וגם לא מיהרה לבדוק למה הפאקינג איחור של 5 חודשים!!
  • חולה עליכן!!!!!
    אעדכן שיהיה חדש...

שיר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה