לירושלמיות ולאחרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    טוב אז הגעתי לשלב החשוב של פנייה לרופא/ה מתוך מכון פוריות. (בהמלצת רופאת הנשים שלי, ובלחץ לא קטן שלי!).

רציתי לשאול את הירושלימיות ביננו וגם אחרות, האם משהי מכירה את ד"ר אלגביש? האם למשהי יש המלצה לרופא/ה בתוך/ באזור ירושלים?
    אני רוצה שהעניינים "יתקתקו" מהר, ולא ימרחו כמו עד עכשיו, ולפי מה שאני רואה בפורום יש מושג שנקרא תסמונת "נדידת הרופאים", אז אולי למשהי יש המלצה בשבילי בקשר לרופאי הפוריות, מה לבקש/ לדרוש?
    האם כדאי ללכת כבר על שר"פ? (שרות רפואי פרטי- עכשיו למדתי את המושג הזה- מפוצץ נכון?!)

סליחה על השאלות, אבל אני די מרגישה תלויה באוויר בנושא הזה, כמו טירונית- וזה די משגע!

3 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי ממליצה לך לעשות בדיקה בגוגל, לחפש פורומים נוספים ולקרוא חוות דעת של מטופלות שלו.
    בהצלחה!
  • חחחחחח, הרגת אותי: "נדידת רופאים", "שר"פ"...צבאי משהו...
  • תודה kkd_4 על העצה, נראה מה יעלה...
    שושי לא חשבתי על זה...העלית לי , אבל באמת זה כמו לצעוד לעולם חדש, שהכל זה קיצורים- כאילו לאנשים יש בעיית זיכרון להגיד את המילים השלמות או משהו?! (בצבא אנחנו יודעים שכולנו מיוחסים כ"פיגור בינוני עד עמוק" לפחות עד שלב מסוים, לכן מלמדים אותנו את ה"קודים" האלה- מעניין מה זה אומר עכשיו?!)

תודה בכל מקרה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה