עזרה בחדר המשך... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב קניתי בסוף לילדה שלי מיטה וארון לבנים בסגנון נסיכתי כזה אני מחפשת שטיח שאגי (לא יקר!!!) ווילון עדיפות לצבע פוקסיה בשטיח והוילון כדי לשבור את הלבן. ראיתי שטיח בדיוק בצבע באיקאה אבל קטן לאלה... ואני בהתלבטות על הוילון אני לא מוצאת משהו שניראה לי חשבתי על תחרה עם כותרת שיתאים לקטע הנסיכתי אבל ניראה לי זקן מידי וגם לא הולך בצבע ורוד פוקסיה ניראה לי... בקיצור רעיונות פליז... משהו עדין נסיכתי בצבע הזה או בסגנון.. תודה בננות..
10 תגובות
עמוד 1
  • וואו איזה מהממים הם!
    תיכנסי לאתר של באני בי יש שם דברים ממש חמודים ויפים
    http://www.bunnybee.co.il/
  • וואייי נראה לי החדר שלה ייצא מהמם חבל"ז

ממליצה לך בחום ללכת לאייס או הום סנטר - יש שם תמיד מבצעים על שטיחי שאגי ווילונות
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • מה זה הילדים המהממים האלה??????
    לאכול אותם!!!!
  • אני חושבת שבקישור שנוגע שמה לך יש בדיוק את השטיח בצבע פוקסיה שאת מחפשת
  • איזה ילדים מדליקים

• תודה לכולן קודם כל הילדים של כולכן מהממים!!!!
    דבר שני השטיח בקישור הוא בדיוק בצבע...אבל קטן לאלה...
    אבל הנה קישור חדש מצאתי ב300 שח שטיחי שאגע ספגטי מעלפים ואני לא יודעת איזה צבע אהבתי את הורוד אבל אמא שלי אומרת שבנאלי מידי ומאוס מידי לא יודעת איזה לבחור???
    http://www.mahsanei-shtihim.co.il/aimage%20zooming%20galleries/c19240-i13.php

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...

• לוקיטושששש...
    כמה זמן לא שמעתי ממך...
    הנסיכה שלך כבר ממש ילדה... איך שהיא גדלה...55555
    ממש מתוקה!
    מגיע לה חדר של נסיכה...
    יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• תודה מאמי...
    בסוף קניתי את השטיח הסגול עכשיו רק נשאר למצוא וילון
  • תתחדשי! סגול זה מהמם
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • ואני ממש ממליצה לך לראות ממתי ההודעות רגע לפני שאת מקפיצה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה