דימום קל בזמן ההריון, קצת לחוצה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אני נמצאת בשבוע ה-10 להריון.
    מתחילת ההריון הופיע לי דימום קל מאוד ובשבוע ה-5 נפגשתי עם גניקולוגית לבדיקה שיגרתית היא רשמה לי כדורים אוטרוגסטן 200 מ"ג אותם לקחתי באופן וגינלי עד שבוע 8 ואמרה כי אין לקיים יחסי מין בזמן הטיפול.
    בשבוע ה-8 חזרתי לרופאה והיא אמרה שהכל בסדר ואין צורך להמשיך עם הכדורים, אך לא העירה בקשר ליחסי מין.
    היום קיימתי יחסי מין עם בעלי שאחריהם הופיעה הפרשה שקופה וורדרדה.

השאלה שלי האם מסוכן לי לקיים יחסי מין וכדאי להמתין ואם כן עד מתי?
    יש לציין כי מסיומו של הטיפול עד היום לא היו לי דימומים ואני לא סובלת מכאבים.

אודה לך על תשובתך.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ראשית את צריכה להבדק, ולוודא כי ההריון תקין וכי אין ממצא בצוואר הרחם ו/או הנרתיק שיכול להסביר את הדימום. במידה ואין ממצא בבדיקה, אז אפשר להרגע וייתכן שיהיה כדאי שוב להגביל אתכם בקיום יחסי מין.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה