הצילוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום התחלתי לתת לשירה לאכול דייסה... ניסתי בכפית..
    אני חייבת לציין.. כל החדרררררררררררררררר הפך להיות דייסה אחת גדולה היא לא מוכנה בשום פנים ואופן לכפית..
    העברתי לבקבוק והיא התעצבנה עליו..
    איך מתחילים מ\לתת לאכול מכפית???

15 תגובות
עמוד 1
  • אם היא רק בת 3 חודשים אולי היא עדיין קטנה מידי.
    בכל מקרה אם החלטת לנסות תנסי לתת מעט על הכפית ומייד להכניס לה מוצץ לפה או בקבוק מים - כדי שהיא תבין מה לעשות עם זה בפה... אל תשכחי שהיא רגילה שהאוכל זורם לה ישר לגרון ולוקח להם זמן להתרגל שהם צריכים להתאמץ ו"ללעוס" כדי לאכול...
  • עוד כמה ימים היא תיהיה בת ארבעה חודשים.. ניסתי את הדייסה של מטרנה של גיל ארבעה חודשים..
    הכנסתי לה את המוצץ לפה.. היא צורחתת...
    מלחיצהההההההה

• ניסית, לא הלך.. לא צריך בכוח! הרי את לא רוצה שהיא תפתח חרדה מאוכל מוצק. תני לה עוד כמה ימים ואז תנסי שוב. אולי גם דייסה לא טעימה לה. תתחילי מירקות כתומים, הם טיפה מתוקים, אולי ילך יותר קל
  • אנסטסיה צודקת. אף תינוק לא חייב דייסה - שתי הבנות שלי לא אהבו אז לא נתתי להן.....היא ממש פיצית, אני לא הייתי מתרגשת, לא רוצה - לא צריך
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • קניתי לה סט סכום מיוחד צלחת מיוחדת חח אוףף..
    ננסה היום שוב קצת.. אם היא תתנגד נניח לה.. אבל היא אכלה מהבקבוק ישנה עד היום ב10 בבוקר...
    כניראה היא היתה שבעההההההההה

• לדעתי תעשי הפסקה
    ותני לה לשחק חופשי עם הכפית
  • אתמול היא התעצבנה הפכה עליי את הצלחת..
    ואני מוצאת את עצמי עומדת וצועקת תיראי ה עשית לילדה בת 4 חודשים
    קמתי בבוקר נזכרתי בזה.. הרגשתי דייי מפגרת

• תמתיני עם זה. באמת שאין שום הצדקה בעולם לתת לה לפני גיל 4 חוד' (ביננו - בעיני זה גם מוקדם)
    היא עוד 11 יום בת 4 חוד', אם תבדקי באחוזים כמה זה 10 ימים מגילה תראי שזה מאוד משמעותי! וההמלצה בכלל עומדת על להתחיל מגיל 4.5 חוד'.
    יש לה את כל החיים לאכול, גם אין מה להכין לה צלחת, מדובר על להתחיל בגיל 4.5 חוד' טעימות = כפית שתיים ביום - לא צלחת.

• גם אני חושבת כמו לינברי לא צריך למהר לפני כל יום בגיל שלהם משמעותי

יכול להיות שגם היא לא מוכנה לכפית למשל דור היה מוכן כבר ממזמן אבל חכינו ל גיל 4 חודשים והוא פותח יפה את הפה לכפית אבל לא נותנת שום דבר בכוח פותח נותנת לא פותח מפסיקה

תחכי לגיל 4 חודשים ותתחילי לתת לה כל פעם קצת

אפשר לתת דברים יותר מזינים כמו ירקות ופירות
    לפירות אפשר להוסיף קצת ( כפית) דייסה

• אני די מסכימה עם כל מה שנכתב כאן
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • השאלה הגדולה איך את נותנת לה ??
    קודם כל את צריכה להיות רגועה מאוד ואח"כ לזרום עם הילדה
    את הדייסה של קורנפלור/אורז של מטרנה אפשר להוסיף לבקבוק בערב אם את רוצה שהיא תישן יותר טוב בלילה אצלנו זה לא עובד על איתי כמו שעבד על ליאבי
    וגם ליאבי ממש לא אהב את הדייסה של מטרנה בכפית אלא רק בקבוק
    ליאבי אהב את הדייסה האמיתית בכפית ,יודע מה טוב ובלי קיצורי דרך .
    ובהתחלה אם את רוצה להתחיל טעימות של אוכל רגיל אז לאט לאט צריך להרגיל אותם עם הרבה סבלנות

• כמו שהבנות כתבו לך כבר, זה ממש מוקדם!! ומדובר באמת רק על טעימות ולא ארוחה עדיין

לפני שנתיים ההמלצה היתה לתת בגיל 6 חוד'

לדעתי חכי עם זה עוד קצת ותנסי להיות רגועה. היא מרגישה שאת לחוצה וזה משפיע עליה.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • עשי הפסקה של שבוע- שבועיים והציעי שוב. אני התחלתי עם דייסת דגנים של מטרנה (סמיכה בכפית) והיא התקבלה בתשואות... לאט לאט...
  • קודם כל באמת מתחילים עם כמות קטנה של כפית.
    תנסי לתת בטטה. אצלי שני הבנים אהבו מאוד.

והכי חשוב...בגיל הזה לא שמים להם את הצלחת קרוב אליהם. מה חשבת שהיא תאכיל את עצמה?
    סבלנות...
  • תמתיני עוד טיפה בסבלנות היא עוד קטנה

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה