יש לי תור לבדיקה אצל ד"ר אריק כהנא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד כשבועיים, האם מישהי יכולה להמליץ לי עליו מנסיונה האישי? הוא אינו רופא בכיר בבית חולים ציבורי אלא עובד רק עם בית חולים אסותא וממה שקראתי עליו הוא בעל נסיון רב בהפריות. אני מודה שאני קצת לחוצה, אבל סומכת על השם יתברך?

מידע מנסיון אישי של נשים אחרות אצל ד"ר כהנא יוכל מאוד לסייע לי רגשית ונפשית.

אני חייבת לעשות את הבדיקה (במימון משרד הבריאות) כתוצאה מ-2 ממצאים סטטיסטיים שמעלים את הסבירות לתסמונת דאון. מוקד אקוגני בלב ו-2 ציסטות צוואריות שעלו עליהם בסקירה המוקדמת.

יש לציין שאני בת 32 ובהריון הקודם גם עשיתי דיקור מי שפיר בקפלן אצל כספי במימון הכללית עקב תוצאה לא תקינה של חלבון עוברי. ברוך השם עבר בשלום ויש לי ילדה בריאה ומקסימה. אולם כל מקרה הוא לגופו ולמרות "נסיוני" אני די חוששת.

לכן חשוב לי לשמוע דעות מבעלות נסיון, על ד"ר כהנא

התודה והברכה לעוזרות
1 תגובות
עמוד 1
  • הוא מעולה עשיתי אצלו את המי שפיר והוא תותח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה