2 שאלות קריטיותתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני בשבוע 5,
    מסתבר שבדיקות מוקדמות של הריון לא אפקטיביות מכיוון שהבדיקות נתנו תשובה שלילית.
    לכן לא ידעתי שאני בהריון עד לפני שבוע וחצי בערך אולי פחות.
    בכל מקרה בדיעבד מסתבר ששתיתי כמות מאוד גדולה של אלכוהול, ליתר דיוק זה היה בסביבות השבוע הראשון
    עד כדי כך שהתעלפתי, גם לא אכלתי כלום באותו יום לכן זה השפיע יותר.

האם קיים סיכון? האם כדי לוותר כבר עכשיו כי מדובר בסיכון גבוהה מאוד??
    דבר נוסף, בגלל שלא ידעתי שאני בהריון לקחתי פוסטינור,
    לפחות 4. מה שאני לא עושה בדרך כלל. אני מאוד זהירה
    חוץ מהחודש האחרון. העניין שבהלך ההריון זה מסתבר שלקחתי 3 פוסנטנורים וזה גם היה בהתחלה שלו כניראה עד השבוע השני ככה.

האם לא כדי לקחת סיכון ולהפיל בכל מקרה??
    אני צריכה את עזרתכם.

הפלתי פעם אחד באמצעות גרידה, ועכשיו אני עוד יכולה להפיל באמצעות הכדור,
    האם יהיה לי סיכוי נמוך להכנס עתידית להריון??

מודאגת
    אנא עזרו דחוף....

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן, בדיקות לגילוי הריון, יוצאות חיוביות רק אחרי איחור בווסת - שזה שבוע 4, בדיוק כפי שהיה אצלך.
    כדאי לשאול את עצמך האם את בכלל רוצה את ההריון הזה - כיוון שעד עתה עשית מאמצים רבים (בעיקר בדמות פוסטינור) כדי לא להיות בהריון.
    כיוון שכל החשיפות (אלכוהול ופוסטינור) שאת מתארת, קרו בשלבים מאוד מוקדמים של ההריון - אין ככל הנראה סכנה משמעותית לעובר.
    כך או כך, הפלה באמצעות הכדור היא בטוחה ולא תפגע בסיכוייך להרות בעתיד.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה