מישהי הכינה מצגת דרך CBOOK? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה להכין מצגת לבעלי לכבוד יום הולדת 30.
    יש מישהי שהכינה דרך CBOOK? איך זה יצא?
    יש אפשרות אחר כך לצרוב על דיסק את המצגת? (בעבר, לפני כשנתיים, הציעו לי באתר הנ"ל להכין מצגת ולשלוח לחברים, זאת אומרת אי אפשר לצרוב)
    תודה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
6 תגובות
עמוד 1
  • כן!
    הייתי מרוצה חלקית!
  • מה כן?
    השאלה העיקרית היא, האם אפשר לצרוב על דיסק?
    ועוד שאלה- אפשר להוסיף וידאו במצגת?
    ולמה מרוצה חלקית? ממה לא היית מרוצה?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • רגע רגע...לא הייתי עם משקפיים
  • אני צריכה ל5 במאי.
    מאמי יש דברים מאוד ספציפיים שאני רוצה לעשות והמון עבודה. באמת שלא רוצה להטריח אותך, את עוד תשתגעי ממני!!! חחחחחח
    דרך איזו תוכנה את מכינה?
    מכירה משהו בעיברית שקורא את כל הקבצים של הוידיאו, וניתן לחתוך בו חלקים מוידיאו ולשנות כמה שירים באמצע? (את רואה? כבר שיגעתי אותך
  • את לא משגעת אותי בכלל, אני נהנית לעשות את זה
    ואני בדיוק מכינה משהו לחברה אחרת.
    אבל הבעיה היא שאי אפשר לעשות את זה ככה, חובה להיות פנים מול פנים...
    לא מכירה את מה שאת מתארת בעברית

• תראי אני בחיים לא הכנתי מצגת, אבל יצא לי לראות כמה...
    יש מצגות שיש בהן קטעים של וידאו באמצע...
    אני רוצה להכין מצגת מושקעת, הבעיה שאני לא מוצאת שום דרך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה