קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב ד"ר,

אני קוראת דעות שונות בכמה מקומות ורוצה לדעת כבר מה נכון ומה לא.
    אני מתכננת להיכנס להריון ראשון ובשום אופן לא מוכנה ללדת בלידה רגילה אלא רק בקיסרי.

תמיד חשבתי שליולדת יש את הזכות לקבוע באיזו דרך ללדת ואילו עכשיו שמעתי שכבר לא מאפשרים ליולדת ללדת בקיסרי אם אין בעיה רפואית שמצדיקה זאת.

האם זה נכון? האם אין בתי חולים שמאפשרים ליולדת לבחור מבלי שזה יהיה בעלות של ניתוח פרטי?
    האם אין להתחשב בפחד עצום מלידה שיש לי בשביל לאפשר ללדת איך שאני רוצה? זה בהחלט אופציה בשבילי לא ללדת אם לא תינתן לי האפשרות של קיסרי.

רב תודות
    טלי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לכל בית חולים יש את המדיניות שלו
    כיוון שאני עובד בבלינסון, אני יכול להעיד רק לגביו
    במידה ואין סיבה רפואית מוצדקת - אנחנו לא מאפשרים ניתוח קיסרי
    לעיתים, פחד וחשש, כלות בחוות דעת פסיכולוגית, יכולים להוות סיבה מספקת על מנת לאפשר ניתוח קיסרי.
    נסי לברר לגבי בתי חולים שבהם קיימת אפשרות לניתוח קיסרי על פי דרישה אימהית.

בברכה
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה