היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בננות השבת קצת קשה לי לשמור.. אני כולי במחשבות ומחכה רק שיאחר לי גם מחר. מאחר לי כבר יומיים ואין לי שום סימנים של לפני.. לא כאבים ולא כתמים למיניהם.אתן חושבות שאולי הגיע התור שלי? או שמוקדם לי מדי לשמוח?
שתהיה שבת שלום ומבורכת לכולנו ובע"ה בזכות השבת הזאת כל אחת ואחת תזכה, במהרה!!
9 תגובות
עמוד 1
אם את באיחור, תעשי בדיקה...
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
אני לא הייתי ממהרת לשמוח או להתבאס, פשוט הייתי חושבת על דד ליין לעשות בדיקת דם אם אני לא מקבלת... תחכי עוד איזה שבוע ותגשי לעשות בדיקות דם, ואם את ממש לא מתאפקת, תחכי עוד 3 ימים ותעשי בדיקה ביתית...
מחזיקה לך אצבעות
כמו ש-soshi אמרה, תעשי בדיקה ביתית עוד 3 ימים ואני מקווה מאוד בשבילך שיצאו 2 פסים יפים. בהצלחה!!!!
אני הייתי מחכה עוד שבוע... כמה בדיקות ביתיות בזבזתי על חוסר סבלנות. תחכי שבוע ותבצעי בדיקת דם. הכי בטוח. חבל לממן את בתי המרקחת :-) שיהיה בהצלחה! שבת מקסימה
אני כולי במן התרגשות כזאת , חוסר סבלנות אבל אני אחכה. אני ממש לא רוצה לפתוח פה ל
זאת מתנה לכל החיים הייתי אומרת!!!
אני יודעת שזאת קצת חפירה אבל.. אני מתה מתה מתה לבדוק אבל בעלי וכולם אומרים לי לחכות עוד קצת.. לפחות עד שיעבור שבוע מהיום שבו לא קיבלתי. לא רוצה להרוס אווירה אבל האמת שהייתי מאוד מאוד לחוצה ועצבנית לאחרונה, יכול להיות שהאיחור נובע מזה?