ושוב אתכן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות!
    היתי פה לפני משהו כמו שלוש שנים וחצי. יש לי ילדה מקסימה ועכשיו בטיפולים לעוד אחד. גם אני פוליציסטית כמו הרבה בנות אחרות כאן....כלומר, אין ביוץ והמחזור מגיע כל פעם שמחליפים אפיפיור .
    בקיצור, היום זה היום ה6 שאני מזריקה גונל (75 מג). עשיתי מעקב זקיקים כי חשבנו שאולי יהיה משהו טוב ובגלל שמחר שבת לא רצינו "לפספס" משהו, אבל לצערי יצא עובי רירית רק 2.5 ושני זקיקים מסכנים בגודל 12 .
    הרופא אמר לי להזריק עוד יומיים ולעשות שוב בדיקת דם + מעקב זקיקים בראשון.
    מה הסיכוי לדעתן שתוך 48 שעות המצב משתפר פלאים, עובי הרירית מתעבה משמעותית והזקיקים גדלים הרבה יותר????
    מודה לכל מי שעונה
4 תגובות
עמוד 1
  • זה משתנה ומאד אינדיבידואלי לכל אחת. לי היו חודשים של תגובה מהירה ולפעמים -בעיקר לאחרונה- התגובה איטית יותר. מה שחשוב שבסוף זה קורה.
    וגם לפעמים נראה שאין התקדמות ופתאום במעקב אחרי יומיים שלושה יש ממש קפיצה- זה לא לינארי.
    אגב 12 זה גודל יפה, כל מה שמתחת ל10 בכלל לא מודדים, מעל 10 זה כבר בכיוון הנכון ויהיה בסדר. את להפריה או הזרעה?
  • הי,
    בפעם הקודמת עשינו הזרעות כדי להגדיל את הסיכויים להריון. הבעיה אצלי ולכן הפעם ננסה להיכנס להריון בדרך הטבעית ולא בהזרעה. אם זה לא יצליח,אז נלך להזרעה,אבל כולי תקווה שיהיה בסדר.
    בעלי עשה בדיקות זרע ואצלו הכל תקין, רק אצלי אין ביוצים.
    תודה על תשובתך, מחר אלך לבדיקת דם + אולטרסאונד ואעדכן אם זה במגמת עליה.
    יום נעים!
  • בהצלחה וברוך שובך לזמן קצרצר

• בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה