איזה כיף זה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להיות גם ככה בבאסה, ואז שמודיעים לך שבת דודה של בעלך שיש לה ילד בן 5 חודשים עשתה סקס עם בעלה רק פעם אחת מאז הלידה (המצב ביניהם לא משהו...) ואופה!! היא נכנסה להריון!!!
12 תגובות
עמוד 1
  • חזקקקקקקקקקקק
    אבל תכלס מרחמת עלהםםםםםםםםםםם
    שיהיה כול טוב
  • יש לי חברה כזאת..

• אוףףףף.... זה כ"כ מעצבן!!!!
    אני כ"כ מבינה אותך.

כמעט כבר אין לי בחבר'ה חברות בלי ילדים. בסוף נישאר אני ובעלי...
    אני אוהבת את כל התינוקות של החברים, אבל כבר נגמרו לנו נושאי השיחה שלא קשורים לתינוקות... כאילו כבר לא מעניין שום דבר מלבד התינוק...

לא קל... מנסה להתרומם ולהישאר אופטימית
    שבת מקסימה
  • אני כל כך מבינה אותך.... זה לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!!
    איפה הצדק?????

אני במצב מאוד דומה לשלך... כתבתי על זה ב" עצבנית.... אוווףףףף"
    נמאס לי כבר לבכות...

שתהיה לכולנו שבת שמחה... עד כמה שאפשר!!!!!
  • כן כאילו אבל מה הקטעעעעעע?? פעם אחת הית איתו ב-5 חודשים כשלא היה לך מושג מתי הביוץ שלך וניקלטת??? אני מאחלת לה את כל הטוב שבעולם, מאוד אוהבת את הבחורה, אבל אני אומרת, אני מודדת חום, הולכת לפי תאריכים, מחשבוני ביוץ, קשובה לגוף ושום דבר לא קורההההההההההה!!!
  • זה באמת מעצבן שלחלק הולך קל, כמעט כמו להחליט איזה יין קונים לחג. ולחלק קשה כמו הנקיונות שלפני החג.
    תחשבי על זה ככה, אנחנו מתאמצים לפני החג מנקים צובעים... ובסוף כשהחג מגיע, זה סוף הדרך כיף שהכל נקי מסודר.
    ככה גם בקשר ל- , אנחנו יותר נעריך את מה שיש לנו, נשמח ונצחק לכל הקשיים שעברנו, ושהכול היה שווה.
  • חחחחחחחחח קורעת את..
    אני מבינה אותך, אבל עזבי שטויות...כל אחת והמזל שלה.
    היא לא דוגמא טובה, אומרים שאחרי לידה יותר קל להיקלט
  • אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
    יש לי גיסה כזאת!!!היא אנורקסית לשעבר שאמרו שהסיכוי הריון שלה קלושים!! בעלה מסטול מגראס וחשיש כל היום (היא לא יודעת) וידוע שזה פוגע בזרע,אבל מה??!!! היא נקלטת להריונית רק מלהתעטש

• הצחקתן אותי בנות...

• soshi- את יודעת איך זה... חוק מרפי - ברגע שנפסיק להתעסק עם זה ,כל מחשבוני הביוץ הערכות והתזמונים, בדיוק אז זה יתפוס.........

אבל גם אני כמוך , לא באמת יכולה לשלוט בזה.....

sary4y- איזה קטע ! בדיוק אתמול אמרתי לבעלי שנראה לי שאני משנה קצת כיוון בחשיבה ושכל הקווה לטובה... כל החברים שלנו נכנסו להריון רק מהריח אבל כשזה יקרה לנו (אמן החודש ) נעריך את זה פי כמה , וחוץ מזה שזה מקרב ביננו ברמות מטורפות.....

הלוואי ונצליח לשמור על רמת אופטמיות כזו אני מאמינה שרק ככה זה יצליח...

בהצלחה לכולנו החודש..... אמן!!!!
    שיר
  • soshi וכל שאר הבנות המקסימות גם לי כמובןןןןןןןן יש חברה טובה יותר נכון זוג החברים הכי טובים שלנו שרק התחתנו ותוך חודש היא היתה כבר בהריון אבל קחו בערבון מגבל את כל אלו שמספרות לכן ש"שכבתי איתו פעם אחת ונכנסתי להריון"...
    לכי תדעי מה קורה שם ואולי דווקא בגלל שהמצב בינהם לא משהו בטח ההורים יגידו מה הריון עכשיו? מה עוד ילד במצב כזה? לא יודעת כל מיני לחציםפ מהסביבה או סתם איזה כיף שלה לספר שמ"פעם אחת" היא נכנסה להריון...
    גפ אני נחנקתי כשחברתי סיפרה לי שהיא בהריון והם הרי בכלל בקושי ניסו כי היא סיפרה כל הזמן שהיא בכלל שומרת ופתאום...
    עזבו אתכן בע"ה זה יגיע אצל כל אחת מאיתנו עוד החודשששש ויהיה מדהים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה