זה היה מפחיד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 03:47 נשמעה הזעקה, עד שהבנתי שיש הזעקה לא הספקתי לקום ולקחת את אדיר למרתף. כעבור חצי דקה בערך נשמע פיצוץ חזק. אמאלההההההההה

11 תגובות
עמוד 1
  • וואו אמאלה איזה פחד
    אוף אין שקט במדינה הזאת

• שילגי אולי חלמת שאני תופחת ותפחת?!

• גם אצלינו היתה אזעקה,
    שטויות, מצידי הייתי ממשיכה לישון.
    רעידת אדמה יותר מפחידה מבחינתי
    נטלי
  • בנות יקרות אנחנו בעוטף עזה ככה כבר כמה ימים, יש לנו בומים חזקים של התקיפות בעזה וכמובן טילים לעברנו.
    אצלנו במועצה חזקים מאוד ומשתדלים להמשיך כרגיל (מועצה אזורית אשכול) ואםילו אתמול היה לנו ערב שירה בציבור בקיבוץ ליד וכשהיה צבע אדום אז ציפי ליבני שבאה לחזק אותנו אמרה שנחשוב על צבע כחול לבן במקום ושנהיה חזקים (היא פשוט מקסימה).
  • יו איזה מפחיד תישמרו על עצמכם שם בקו האש

אילנה תחזיקי מעמד מאמי שמרי על אורצ'ק

אינבוקס הפייסבוק שלי : [email protected]

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• יש סיבה שאחלום שאת תופחת, כפרה עליך?
  • מפחיד

אהוד
    עידן
  • גם אנו כמו הזעקה , פעם ראשונה לקנו את בני בידיים כהוא ישן (הוא כבד כבר ), פעם שניה אחרי 5 דקות הלכנו אחד אחרני שני בממ"ד, פעם שלישית אחרי איזה 10 דק' גברים שלי החליטו שהם כבר לא מתכוונים לצאת וממ"ד וימשיכו לישון . בני ובעלי גם דרשו לא להעיר אותם בלילה עם יש הזעקה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • איפה אתם גרים?.......

המשפחה של בעלי באשקלון - סובלים כבר שבועות מהחרא הזה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • תחזיקו מעמד, מצב לא פשוט יש במדינה שלנו....
    מקווה שיימצא כבר פתרון לברדק הזה בקרוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה