עצבנית... אווווףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שאני הולכת להשמע רעה, אבל אתמול בערב אחי ואשתו ספרו לנו שהם בהריון.
    הם מנסים להכנס להריון חמישה חודשים, כמונו, והנה הם הצליחו.
    כמובן שממש שמחתי בשבילם, אבל יחד עם זאת אני בדיוק קיבלתי
    אני ממש עצבנית שזו לא אני!!!!!!!
    אחי קטן ממני בשנתיים, הוא צריך להיות אחרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    זה לא פייר!!!!!!
    אחרי שהם הודיעו לנו, בדרך הביתה, פשוט ירדו לי דמעות
    שתבינו, אני שמחה בשבילו, אבל עצובה בשבילי

אז אתמול קיבלתי אצלי זה לוקח 3 ימים ולכן סוף שבוע בעוד שבועיים צריך להיות לי הביוץ. חוץ מזה, מה עוד אני צריכה לעשות כדי לעלות את הסיכויים להצלחה????
    אני ממש מרגישה חייבת גם להכנס להריון בחודש הקרוב.

5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל, התחושות שאת מרגישה הם נורמליות ומי שתספר לך אחרת- משקרת לך.
    אני מאוד מבינה לליבך כי זה לא קל לראות בנות מסביבך נקלטות ושאת כ"כ רוצה זה עדיין לא קורה.

את צריכה לפרוק להתעצבן אבל בסופו של יום גם לשחרר. הממוצע של בנות שנכנסות להריון הוא בד"כ חצי שנה. זה לוקח זמן וחייבים להתאזר בסבלנות אחרת "מאבדים את זה" חח ח (משתגעים).

האם המחזור שלך סדיר?
    אני הייתי מציעה בכל מקרה לפנות לרופא נשים לבצע פרופיל הורמונלי כדי לוודא שבכל מקרה הכל תקין ותתייעצי איתו.

שתהיה שבת מקסימה!
  • אני לא מפסיקה לחשוב על זה, זה לא יוצא לי מהראש.....

כן, המחזור שלי סדיר!!

מה זה פרופיל הורמונלי?
    מה עושים בבדיקה הזו?
  • בפרופיל הורמונלי הוא בדיקת דם שרופא הנשים שולח אותך לעשות כדי לוודא שהכל תקין וכי לא קיימת בעיה הורמונלית המחלישה את הסיכויים להכנס להריון.

את יכולה להכנס ללינק הבא ולקבל עוד מידע על הערכים שנבדקים
    http://www.dulot.co.il/galitsh/show.asp?art=10&t=l

כיוון שאתם מנסים רק 5 חודשים אני לא בטוחה שהרופא ימהר לתת לך, אבל שווה לנסות....
  • היי
    נכון שזה קצת מעציב אותך אבל את לא צריכה להתעסק בזה יותר מידי
    בסוף כולם מצליחים עם הרפואה המתקדמת של היום, חוץ מזה 5 חודשים זה מעט זמן , יש נשים שלוקח להן הרבה יותר זמן (שנים) אז כך שזה עדין לא דורש מכם ללכת לרופא פוריות רק לאחר שנה של ניסיונות,
    מעבר לכך צאי מהלחץ ואל תחשבי למה אחיך קודם ואת עדין לא ,להפך את צריכה לשמוח בשמחתם ולהמשיך לנסות את ובעלך שוב ושוב ותראי כשלא תתעסקי בזה יותר מידי זה יבוא ואת תהיי מופתעת.
    בהצלחה בובה

• תודה בנות יקרות על המידע והעידוד!!!!

אני מקווה שהחודש זה החודש של כולנו!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה