מה עושים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בלחץ דנדוש מאתמול מסרבת לגעת באוכל אתמול אכלה ארוחה בשעה 13:00 טוב לא ממש ארוחה זה היה קערה קטנה של מרק
    בערב הענשתי אותה כי כל אחר הצהריים התפרעה זרקה דברים על ההורים שלי עשתה בלאגנים ולא הקשיבה שביקשתי ממנה להפסיק שמתי אותה על המיטה שלי ואמרתי לה שלא תצא עד שאמא תבוא לא תיכננתי יותר מ - 3 דקות אני באה אני רואה אותה ישנה כבר זה היה בשעה שבע בערב אז ממש לא הערתי אותה היתה זקוקה לשינה כי לא ישנה צהריים וכבר ישנה לי עד הבוקר (בלי ארוחת ערב ובלי מיקלחת) באמצע הלילה צחקה תוך כדי שינה צחוק מתגלגל לכמה שניות ושוב המשיכה רגיל תוך כדי כן נתתי לה לשתות כי גם לא שתתה כלום כמעט מאחר הצהריים
    התעוררה לי בבוקר אכלה רק חצי ביצה וחתיכה קטנה של פיתה והקיאה עכשיו לצהריים שמתי לה ממש טיפה אוכל בצלחת כי דנדוש לא אכלנית מטיבעה וחייבים לשים לה כמו טעימות ממש קצת גם זה אכלה כפית קטנה וזהו לא רצתה עוד וחשוב לי לציין שישבה על הכיסא ליד השולחן והתנדנדה (לא היתה יציבה)
    יש טעם לקחת אותה לרופאה על זה מחר אחר הצהריים? מישהי ניתקלה במצב כזה?
    אשמח לעיצות למוקד אני לא אקח אותה כי סה"כ דנדוש חיונית ופעילה מאוד ורצה והכל יחד וגם נותנת פיפי

5 תגובות
עמוד 1
  • היא עושה פיפי? אולי היא התייבשה?
    אם היא אל רוצה לאכול שלא תוכל בינתיים אבל תתני לה לשתות הרבה נוזלים.
    יכול להיות שדנדוש מפתחת משהו או סובלת מהתייבשות
    נטלי
  • אם את אומרת שהיא חיונית ומשחקת כרגיל ואין לה חום תעקבי עוד יום יומיים ,קורה לפעמים שאין תיאבון, קרה גם לנו הרבה פעמים. זה לא תמיד מעיד על מחלה

אהוד
    עידן
  • יכול להיות שיצאו לה פצעים בפה

• לדעתי גם תסתכלי אולי יש לה פצעים בפה 

• תני לה לשתות מתוק שתיתחזק ואם עד מחר היא לא תאכל קחי לרופא לבדיקה

http://www.f2h.co.il/1848034048453
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה