שאלה לגבי החזר תשלום לגן פרטי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, אולי מישהי יודעת...
10 תגובות
עמוד 1
  • האמת שאם אני לא טועה בעופרת יצוקה, כן החזירו כי זו היתה תקופה די ארוכה.

הודיעו ששוב אין גנים?

• לא הודיעו כי יש חופש פסח בכל מקרה,
    אבל גנים פרטיים עובדים, כמו שלנו.
    במקרה של הסלמה גננת יכולה להודיע שאין גן אפילו שלא יצאה הוראה מפורשת ממשרד הביטחון,
    וההוראה כזאת לא תהיה כנראה בגלל שמילא רוב הגנים וכל בתי ספר בחופש.
    לגננת יש זכות להחליט על סגירת הגן על דעת עצמה.
    נטלי
  • הי נטלי

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • היי רעותי
  • בפסח הגן של לינוי עובד רגיל?
    אצלו בחול המועד הם עד 12

• בכל המועד הגן עובד רגיל, עד 17:00
    ויוצאים לחופש ב18 לחודש ואפילו בערב פסח יש גן עד 12:00
  • אצלינו אין מחר גנים פרטיים לפי החלטה של ראש העיר . זה כולל אפילו חינוך החרדי אצלינו .
    שהיתה עופרת יצוקה אז לא שלנו אבל אז זה היה חודש כמעט . עכשיו בני מתחיל שבוע 4 מחוץ לגן כי הוא היה לפני זה בחופשה בחו"ל אתנו. הודעתי לבעלת הגן מראש . אני אקזז לה מחודש הבא .
    http://www.holdthatpic.com/
  • תודה
  • מה זאת אומרת מה זה הגן הזה ? באשדוד , יש לי חוזה מסודר עם גן שרשום שם בבירור שאם ילד מחסיר מעל שבועיים בהודעה מראש ובכתב או ילד חס ולילה חולה אותה תקופה לפחות ויש אישור רפאי על כך אני מכזז את העלות של אותה תקופה . בני היה בחו"ל החל מ20 למרץ ועדיין לא חזר , הודעתי לה מראש ואין לי שום בעיה אתה . באותו חוזה אגב יש פרוט של כל החופשות שגן לוקח . במקרה שלנו זה 10 ימי עבודה באגוסט להתארגנות , חגים ומועדי ישראל . כל המועד םסח וסוכות גם עובד כרגיל ולא רק גן שלנו אלא הרבה גנים פרטיים באשדוד . כל עוד אני מקבלת שירות מגוף פרטי בפיקוי אני משלמת על שירותים שאני מקבלת . תאמיני לי בעלות גנים (לא משפחתונים ) מרוויחות יפה מאוד גם אחרי כל ההוצאות שלהם .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה