היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כידוע לכולנו - הסדר ארוך ומיידע, בעיקר לילדים. האם זה בסדר להביא להן טושים וחוברת צביעה כדי שיהיה להן מה לעשות אם יימאס להן לשבת ע"י השולחן? חמיי דתיים, לכן אני שואלת. המון תודה
18 תגובות
עמוד 1
כמו שאמרתי לך תלוי במנהגי המקום עצמו, בעיקרון זה לא משהו שמקובל...
אצלנו לא נהוג כך גם לילדים שאין סבלנות מוצאים תעסוקה בשולחן
כמו שטלטול רשמה לך, זה לא מקובל העניין הוא עד כמה לייט הם נכון שפסח חל ביום שני בערב והדבר היחידי ששונה משבת זה שאפשר לבשל מעבר לזה החג וההנהגות היא כמו בשבת, לכן נראה לי שחמייך לא יראו את עניין הטושים בצורה נעימה.
אפשר להביא להם משחקים שאינם "מוקצה" = משחקי קופסא, קוביות, לגו, פאזלים וכאלה.
טושים, בצק, פלסטינה, גואש - כל אלו בגדר מוקצה,לא משתמשים בהם בחגים. בדיוק כמו טלויזיה, רדיו, כל מה שהוא חשמלי..... מייל:[email protected] מסנג'ר: [email protected]
כמו שאורטלי כתבה
תודה בנות
אם הם מדליקים טלויזיה בחג זה כבר משהוא אחר
לינברי בלי לפגוע כמובן- זה נקרא דתי לפי דעתי
ענבלי - בי את בטח לא פוגעת
אני גם נסחבת עם "משחקי שבת" להורים שלי.. אמנם בשבת האחרונה הילדים הלכו לישון ב- 23:00 אחרי שישנו צהריים, והם התנהגו ממש יפה, אבל זה היה בבית שלנו, בסביבה הטבעית והנוחה שלהם שלא אומרים להם כל שניה להיות בשקט, לא לקפוץ ולשבת ליד השולחן!
בדיוק בגלל זה אנחנו עושים את ליל הסדר בבית - ככה הילדים יכולים להיות חופשיים ומאושרים ואני לא צריכה להשגיח בכל שניה נתונה.
אני שמה את עצמי בנעלייך- וההורים שלי ממש לא יגיבו בטוב אם אלעאי ו-רון יצטיידו בטושים בערב החג
טוב עכשיו אני אשמח אם מישהי תסביר לי מה הכוונה "מוקצה"...
[
מוקצה - דבר שהוא מעצם שימושו אסור לשימוש בזמן שבתון (ימי שבת וחג)