שיניים או דלקת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, אני על סף
11 תגובות
עמוד 1
  • כנראה שמרוב חוסר שינה נדפקתי לגמרי... השן הזאת נקראת ניב
  • יכול להיות שכל האיזור נפוח כי יוצאות לו שם השינים
    בכל מקרה אני הייתי ניגשת לרופא להיבדק זה אף פעם לא מזיק

• קודם כל הכל יכול להיות, לא אצל כל הילדים יוצאות השיניים בסדר מופתי
    בלי קשר לכי לרופא, כי זה יכול להיות גם אזניים

• זה נשמע בהחלט כמו שיניים, אבל ליתר בטחון כדאי ללכת לרופא...

מה עם ריור? או לעיסה אינטסיבית של האצבע או חפצים אחרים?

שירגיש טוב, נסיך מתוק }{

• מסכימה עם כל מה שבנות אמרו, ובמיוחד מסכימה שכדאי להראות לרופא
  • דרך אגב, ככל הזכור והידוע לי (וברור שכל ילד יש לו את האופי והסבל שלו) - שיניים זה לא כזה בכי היסטרי וצרחות בלתי פוסקות, זה יותר נודניקיות בלתי נסבלת

• תודה בנות
  • הסתכלתי עכשיו אצל דור בפה גם אצלו נפוח בצדדים

• שירגיש טוב. לדעתי זה באמת השיניים ואין שום חוקים בנושא של סדר בקיעתן. יש את הנורמה אבל יש גם יוצא מן הנורמה והעיקר שיוצאות. אצלינו כבר היינו מיואשים ובמשך שנה היה נפוך הכל והשן הראשונה יצאה בגיל שנה ושמונה!!!!!!!!!

המסנג'ר שלי: [email protected]

• זה נשמע כמו שיניים
    תמריחי לו משהו להקלה על החניכיים ואצל ילד כל שן יכולה לצאת בצורה שונה ,שיניים תחתונות יוצות יותר בקלות

• לי נשמע שאלו השיניים, ואם את אומרת שאלו הניבים, אז אלו סוג השיניים שיוצאים עם יותר תופעות (כאבים, חום וכו'..).
    את יכולה למרוח לו טיג'ל, ולדעתי לא נורא לתת משכך כאבים גם אם החום לא גבוה. כשלנו כואב, אנחנו לוקחים משכך כאבים, למה שהוא יסבול?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה