אוףףףף בא לי לצרוח!!! קיבלתי :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• ה
14 תגובות
עמוד 1

• מיצטערת לישמוע יקירה
    כל כך מבינה את ההרגשה הזו

• מאמי אני איתך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [url=http://www.pimp-my-profile.com/]Shadow Text generated at Pimp-My-Profile.com
  • אויייייי!
    חיכיתי למחר לשאול לגבייך!מחקבת וקבלי מלא

• תודה
  • עצוב...אני מאוד מבינה אותך. גם אני כשמקבלת בא לי לזרוק הכל, ללכת הביתה להכנס מתחת לשמיכה ולא לראות אף אחד.
    אבל, מחר יהיה יום חדש וכמו שכבר התרגלנו לכתוב פה "חודש חדש" אז מכל הלב מאחלת לך כמה שיותר מהר!!!
  • לפתוח את הפורום עם כזאת הודעה

• לא, הזרקתי אוביטרל 4 ימים אחרי ההזרעה וזהו..
  • וואי ממי אני מה זה מצטערת לשמוע......כל כך קיוויתי בשבילך
    אל תקחי את זה קשה למרות שזה ממש לא נעים חייבים לקום על הרגליים ולהמשיך הלאה.......יש לך ילד בבית לפחות זה מחזק ותהיי חזקה בשבילו
    נקווה שבחודש הבא יהיו לך בשורות טובות

http://www.holdthatpic.com/
  • קבלי חיבוק גדול גדול,
    נורא קשה לקבל, אבל חייבים להמשיך...
    תיהי חזקה

• מבאס מאד.....
    גם לי זה קרה בטיפול הקודם- המחזור ממש הקדים ולא האמנתי לעצמי שמשני עוברים אפילו אחד לא שרד......
    אבל אין ברירה והתרופה הכי טובה היא להיות עסוקה מאד ולעשות עוד טיפול,
    להנמיך ציפיות למינימום ולהאמין שבאחד הטיפולים הקרובים זה יגיע. לא לחיות מטיפול לטיפול אלא להיפך- להגיד אני עושה כמה טיפולים ובאחד מהם אני אקלט.
  • בוקר טוב,

בליחה שאני נדחפת, אבל אולי יש עוד סיכוי אם זה רק כתמים כמו שתיארת...
    בהריון שלי גם הופיעו כתמים והיתי בטוחה שזהו זה!!!
    התקשרתי לרופא שלי כולי מאוכזבת שהטיפול לא צלח והוא אמר לי בכל זאת לעזות בדיקת דם, כל עוד זה לא דימום של ממש. להפתעתי זה היה חיובי!!!
    אם הלא מתגבר לך לדימום ויש לך רק כתמים חומים כאלה (סליחה על התיאור), יש עוד תקווה
    אם לא, בפעם הבאה יצליח

• תודה
  • מתוקה
    יהיה בסדר בסוף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה