סקר חשוב - ביטוח לאומי - שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה לא עבורי כמובן

3 תגובות
עמוד 1
  • גם אני אשמח לדעת
  • בהריון של עדן נכנסתי לשמירה מאמצע חודש שביעי והייתי בשמירה בסך הכל 37 ימים עד שיילדו אותי. אחרי הלידה ניגשתי לביטוח לאומי והגשתי כבר את כל הטפסים של השמירה ושל הדמי לידה ומענק לידה וקיבלתי את הכל תוך חודש בערך.

בהריון הנוכחי נקבעה לי שמירת הריון מאמצע חודש שני בגלל אותן הבעיות.
    אחרי 30 ימים בבית הגשתי בקשה לשמירת הריון ובאמת כמעט שבועיים אחר כך נכנס חלק מהכסף. אחרי חודש הם שלחו לי מכתב שהם רוצים עוד מכתבים ועוד ערכים של לחץ דם בשביל להמשיך את התביעה. כמובן שהגשתי להם הכל ואני עדיין מחכה שהוועדה ובראשה הרופא של ביטוח לאומי שמעולם לא ראה או בדק אותי יאשר לי המשך שמירת הריון.
    רק שתבינו שבהריון הקודם ובהריון הזה לא הייתי אצל אותו רופא נשים ככה שאין להם אפילו מה לחשוד שזה מכר שלי שמנסה לסדר לי שמירת הריון.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • את יכולה להגיש את הטפסים רק לאחר 30 ימי מחלה רציפים בבית
    אני יצאתי לשמירה בחודש חמישי ואושר לי סופית רק בחודש תשיעי ,קיבלתי הכל בפעם אחת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה