היא הגיעה עכשיו יששששששש תמונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קנינו לדנדוש מיטה חדשה אמא שלי הלכה לחנות היום שילמה את ההפרש והמיטה של דנדוש כבר אצלנו אמרו לה בשעה חמש וחצי המוביל יהיה באמת בשעה חמש וחצי המיטה היתה כאן ועכשיו מורכבת ומסודרת כמעט לגמרי ישששששששש
    תחזיקו רק אצבעות שדנדוש תישן במיטה שלה בשנה האחרונה ישנה צמודה אלי במיטה שלי רוב הזמן איך להרגיל אותה למיטה שלה עכשיו???????
    [url=http://postimage.org/image/2afxqic04/]
    [url=http://postimage.org/image/2ag11l0zo/]

15 תגובות
עמוד 1
  • תתחדשו
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • תתחדשו!! איזו מתנת יומולדת נפלאה!!
  • ביינתיים ללא הצלחה ממש אמא שלי עכשיו שם לידה מספרת לה סיפורים כי אני יודעת שאני הייתי על סף שבירה לקחת אותה אלי למיטה להרדים אותה ואז להעביר אותה חזרה למיטה שלה החדשה לא יכולה לשמוע אותה בוכה מלא ומקטרת

• תתחדשו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• תתחדשו

המסנג'ר שלי: [email protected]

• ראיתי בפייס - איזה יופי! תתחדשו
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • תתחדשו ובהצלחה
  • וואוו, מיטה מקסימה, תתחדשו,
    חג שמח !!!!!!!!!!
  • תודה ובסוף נרדמה בשעה עשר וחצי בערב והתעוררה רק בשעה חמש וחצי בבוקר ישנה רצוף 7 שעות פעם ראשונה מזה שנה ולי היה שפע מקום ונוח במיטה שלי ולה היה נוח במיטה שלה

• איזה יופי - תתחדשו
  • תתחדשו על המיטה
  • תתחדשו

• תודה
    אני יודעת שיקח כמה ימים כי במשך השנה האחרונה רוב הזמן ישנה במיטה איתי בגלל והרוב בגלל כל מה שעברנו השנה (שהיתה ממש לא קלה)
    אתמול איך שהמוביל סיים להרכיב אותה (את המיטה) דנדוש כבר ישר רצתה לעלות עליה אבל בגלל שעדין היתה בילי מצעים ולא מאורגנת ודנדוש לא נקיה אחרי סנטר ואוכל לא נתתי תיכף אחרי מיקלחת בכייף
    עכשיו לשאלןת השאלות מצעים יפים לילדים עם סיפורים ונסיכות ודורה איפה ניתן להשיג אבל שלא יהיה יקר?

• תתחדשו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה