היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות, אני שוב חוזרת לפורום, שוב נסיונות להיכנס להריון, היום עשיתי מעקב זקיקים אחרי טיפול באיקוקלמין והזקיקים משום מה נעשים קטנים יותר, כבר היו זקיקים בגודל 15 ו-16 והיום הם בגודל 11. טכנאית האולטראסאונד אמרה שזאת כנראה בעיה הורמונלית ושזה יכול לקרות האם מישהי יודעת או שמעה על דבר כזה? האם זה נורמלי? תודה, צ'ופי
13 תגובות
עמוד 1
נראה לי שזה אומר שהמינון נמוך מידי בשבילך. צלצלי לרופא נשים שלך ותעדכני אותו בתוצאות.
בהצלחה
תודה רבה, השארתי לו הודעה שיחזור אלי אבל בינתיים אני מאוד לחוצה כבר הייתי בטוחה שאני אגיע היום ויהיו זקיקים בגודל 18 אני כבר ביום 18 למחזור וקיוותי להזריק אוביטרייל היום, אוףףף זה כ"כ מתסכל
אני לא רוצה לאכזב אבל אם הזקיקים באמת ירדו נראה לי שזה אומר שלא תזריקי החודש אוביטרל. את עושה רק מעקב זקיקים? בלי בדיקות דם? "תעבדי" עם בעלך.. אולי זה יספיק.. את אמורה לעבור הזרעה?
היי, כן, אני עושה רק מעקב זקיקים בלי בדיקות דם, ולא, לא אמורה לעבור הזרעה כבר עשיתי גם את זה בעבר וזה רק מלחיץ יותר, בפעם הקומת שהייתה לפני שנתיים בדיוק, עשיתי שלוש הזרעות ובסוף החלטתי שזה רק מלחיץ אותי והחלטנו להפסיק ולנסות לבד ונכנסתי חודש אח"כ להריון אז אני לא רוצה לחזור על זה. יש לי בעיה של פרולקטין גבוה וסוף סוף הסתדר וקיבלתי מחזור, אני מקווה שיהיה בסדר.
איזה קטע.. גם לי יש בעיה של פרולקטין גבוה.. חח
תודה רבה על התשובה, גם אני לוקחת דוסטינקס, קודם לקחתי פרילאק וזה לא עזר כ"כ, בבדיקת דם אחרונה פרולקטין 370 שזה מעולה בשבילי אני מקווה שיהיה בסדר ואני אבדוק באמת לגבי המינון של האיקוקלמין תודה שוב
אני מבינה מהשם שאת גם מנסה להיכנס להריון פעם שנייה, גם אני, יש לי בת אחת והיא בת שנתיים בעוד חודש. אני מאוד רוצה עוד ילדים וכל פעם הסיפור הזה עם הפרולקטין הגבוה מתסכל מחדש שיהיה לנו בהצלחה וחג שמח!
תקפידי לקחת את הכדור באותו היום ובאותה השעה. בהצלחה
היי צופי.. ול making baby יש לי שאלה יקרות, מזה הפרולקטין הזה? וצופי אם נכנסת טבעי פעם שעברה.. אז למה את צריכה טיפולים? הבנתי שזה הורמון מסויים.. אז אי אפשר להקלט טבעי?
שיר
היי, הפרולקטין הוא ההורמון שאחראי על החלב אך לפחות במקרה שלי הוא מאוד גבוהה ויוצר קבוצת תאים קטנה באיזור האחורי של המוח שמשם מופרשים ההורמונים FH ו- FSH שאחראים על הביוץ התקין. והוא בעצם חוסם את הדרך. אז הנושא הזה מטופל בצורה תרופתית עד שהפרולקטין חוזר לרמה הנורמלית שלו ואז אמור לחזור המחזור התקין. בפעם הקודמת גם נכנסתי להריון בטיפול באיקוקלמין ואוביטרייל ומכיון ולא היה לי מחזור סדיר הרופא המליץ לנסות שוב טיפול באיקוקלמין האיקוקלמין בעצם ניתן לעידוד ההורמון שאחראי על הביוץ, אני מקווה שזה יעבוד...
טוב, דיברתי עם הרופא שלי והוא עודד אותי שלפעמים תלוי בטכנאית שבודקת, אמר לי לחזור למעקב זקיקים ביום ה' ואז נראה... בכל מקרה נראה לי שהחודש אבוד לא נורא חודש הבא הוא חודש חדש אולי אקבל מתנה ליומולדת
[/url
טוב, אז הלכתי היום לבדיקה נוספת, ויש זקיק בגודל 20 - איזה יופי!!! עוד יש סיכוי, אני אדבר עם הרופא שלי עכשיו הלוואי הלוואי הלוואי שיהיה יום טוב לכולם