עזרה מחכמות בעלות ניסיון - בדיכאווון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר בערך חצי שנה אנחנו מנסים להיכנס להריון, לא יודעת אם מש מנסים אלא פשוט לא שומרים. אני לתומי חשבתי שעל הפעם הראשונה אני אקלט.....
    אנחנו זוג צעיר לא עשינו איזה בדיקות כי ניראה לנו שהכל בסדר
    החודש הייתה לי תחושה ממש טובה שנקלטתי היו לי כל מני תסמינים עייפות כאב לי החזה היו לי במהלך השבועיים האלה שתי הפרשות בצבע מוזר וכאבה לי הבטן בתחושה לא כל כך מוכרת - בקיצור חשבתי שזה זה
    אבל לצערי הרב המחזור הזה לא מפספס אצלי מגיע כמו שעון והיום קיבלתי
    לא הפסקתי לבכות ואני בבאסה רצינית
    מה אפשר לעשות????
8 תגובות
עמוד 1
  • אין לך מה להיות בדיכאון. בסה"כ חצי שנה ואתם צעירים....
    בממוצע לוקח לזוג להכנס להריון חצי שנה, ואתם ממש בסדר.
    חוצמזה, תחשבי על זה סטטיסטית, את יודעת איזה סיכוי נמוך זה להכנס להריון (בלי שום בעיות פוריות)? צריך שזה יפול בדיוק בביוץ, וגם אז, שלא ישפך החוצה, ואפילו אם לא נשפך כלום צריך שאחד מהזרעים יקלט בביצית שגדולה ממנו פי 1000 בערך....
    אין לך מה לדאוג בינתיים, תחשבי שהיום הראשון של המחזור הוא היום הראשון של ההריון בחודש הבא...
    תרגישי טוב, ותמשיכי לעדכן
    "...יותר מזה אנחנו לא צריכים"
  • שלום לך חמודה
    ,אז ככה קודם כל את חייבת להרפות את הגוף
    ממחשבות ומדברים רעים לפעמיים לחצים ומחשבות מעכבים את הכניסה להריון
    פשוט תחשבי חיובי ותיהיי ממש רפויה
    דבר שני לי למשל לקח 4חודשיים
    יש מחשבון ביוץ שיכול לעזור לך שם את מציינת את התאריך הווסת האחרון
    ולאחר מכן הוא נותן לך חישוב של תאריכי ביוץ וככה את יוכלה להיות יותר מדויקת
    ויש גם מקלוני ביוץ שיכולים לזהות את הביוץ ולעזור לך

תחשבי חיובי
    יהיה בסדר
    בשורות טובות--------------@@ !

• יש לכן הצעה בעניין של שמירת נידה וזמן של הביוץ.
    ניראה לי שיש מצב שאני מבייצת לפני שאני הולכת למקווה אז אולי בגלל זה כל העסק לא הצליח עד עכשיו?
    למרות שהיו פעמיים שעשיתי בדיקת ביוץ ויצאו שני פסים באותו חודש עשינו את זה ולא נקלטתי....
  • שלום לך,
    יכול להיות שהביוץ יוצא לפני שאת הולכת למקווה, יש כדורים שאפשר לקחת לדחיית המחזור שנקראים - פרימולוט נור.
    תתייעצי עם הרופא שלך לגביהם אבל תבדקי קודם שבאמת הביוץ יוצא לפני,
    אפשר ע"י בדיקות ביוץ ואפשר לבקש מעקב זקיקים ואז את יודעת בדיוק מתי היה הביוץ.
    [/url
  • אוקיי תקשיבי
    דבר ראשון את חייבת להרגע ולהרפות את הגוף כמו שכבר אמרו לך..
    דבר שני בקשה למיקווה בהחלט יש פיתרון- גשי לרופא שלך והוא יבקש ממך לעשות בדיקת חום השחר (את יכולה גם בלי הרופא)..כל בוקר את צריכה להתעורר באותה שעה ולשים מד חום (עדיף כספית) מתחת ללשון ולמדוד את החום עוד לפני שקמת מהמיטה וזזת.(ממליצה לשים את המדחום מתחת לכרית). עפ"י חום הגוף אפשר לדעת מתי הביוץ.. לאחר כ3 חודשים תגשי לרופא עם התוצאות (כל יום לרשום את התוצאה! הרופא יכול להביא לך טבלה כזו שאת מסמנת ובסוף יוצא מן גרף).
    במידה ואת אכן מבייצת לפני הטבילה יש כדורים לאיחור הביוץ.
    רק כדי להרגיע אותך:
    אני ניסיתי במשך 7 חודשים להיקלט.. עשיתי בדיקת חום השחר במשך 3 חודשים והרופאה שלי באמת מצאה שהביוץ שלי מאוד מוקדם! (4 ימים לפני הטבילה!) והיא נתנה לי כדורים לאיחור הביוץ.
    חיכיתי שהמחזור יגיע כדי שאוכל לקחת את הכדורים וראי איזה פלא... לא קיבלתי מחזור

• וואי אתן כאלה מקסימות ותומכות ומעודדות!!!!
    אז למה אני לא מפסיקה לבכות??
    זה בטח בגלל שכל כך חשבתי שהחודש בטוח נקלטתי ושוב הכאבים של המחזור באותם ימים ושוב המחזור לא פוסח עליי....
    ומישהי יכולה להגיד לי איך אפשר להירגע שזה כל מה שאני רוצה כל היום אני חושבת על זה איך אפשר להרפות ולהיות רגועים?
  • המשפט הכי מרגיע שיש:
    היום הראשון של המחזור הוא גם היום הראשון של ההריון...
    בע"ה שתקלטי בחודש הקרוב יתחילו לספור את ההריון שלך מהיום הראשון של המחזור אז... תסתכלי קדימה, חודש חדש, התחלה חדשה... חודש ניסן- חודש הגאולה!!
    חג פסח כשר ושמח, תתעודדי ותחייכי, בע"ה זה יבוא, זה בא לכל אחת...בסוף זה יגיע גם אלייך! תחשבי חיובי ותתמלאי באמונה שזה יבוא כשזה יבוא!
    בהצלחה!!

----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • שולחת לך חיבוק ענק
    וכל מה "שבקרוב אצלינו" רשמה הוא ממש נכון.
    תנסי להרגע ובע"ה יהיה טוב
    נסתרות דרכי האל.. ולכל אחת מאיתנו הוא יודע מתי מגיע תורה
    שלך לעולמים... אמא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה