חדשה בפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן, האמת שאני עוקבת קצת אחרי הפורום המדהים הזה בשבוע וחצי האחרונים בהם הייתי צריכה קצת חיזוקים ולדעת שאני לא פסיכית. . .
    אני יכולה להגיד שמצאתי המון תשובות להרבה שאלות שהיו לי יותר מכל אתר רפואי או מדעי אחר.
    בכל מקרה אני ובעלי מנסים להכנס להריון וביום שישי האחרון עשיתי בדיקה ביתית וגיליתי 2 פסים כמובן שביום ראשון כבר הייתי אצל הרופא והוא ביקש שאני אגיע רק אחרי החג לבדיקת US כי לפי המחשבון אני רק בשבוע החמישי, לא שיתפתי בינתיים אף אחד מהמשפחה (חות מבעלי כמובן) כדי לא לאכזב ובינתיים אני יוצאת מדעתי איך אפשר לחכות שבועיים????
5 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך,
    קודם כל תמיד כיף לשמוע חדשות טובות
    תחשבי על זה שכאשר תגיעי לעשות בדיקה כבר תהיי בשבוע השביעי
    ואולי אפשר כבר יהיה לשמוע את דפיקות הלב (הכי מרגש בעולם),
    שיהיה לך הריון קל ותקין

[/url
  • ברוכה הבאה
    גם אני חדשה כאן
    מזל טוב על ההריון, הלוואי שהכל יהיה תקין שיהיה
    לך הריון עגול ומששעמם.
    שלך לעולמים... אמא
  • מזל טוב
  • הוא אמר לך לחזור בעוד שבועיים כדי שכבר אז תהיי שבוע 7 וישמעו דופק, זה מה שאכפת להם לכן הוא לא בדק אותך "לעומק"...
  • קודם כל תודה על האיחולים, אני רק מקווה שאני לא מקדימה את המאוחר

כששאלתי את הרופא אם זה שהוא לא בודק אותי אומר שהוא סומך על הבדיקה הביתית, הוא ענה שהוא סומך רק על זה שהוא יראה עובר עם דופק ולכן הוא רוצה להמתין עוד שבועיים.

אם הוא כבר היה בודק אותי הוא היה יכול לדעת אם יש עובר והריון שהוא לא חוץ רחמי או שעדיין לא?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה