סקר ללא שם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכנתן ארוחת ערב, התיישבת אחרונה(כמובן) הילד שלך סיים בנתיים את המנה העיקרית אצלו בצלחת ומבקש עוד - אבל אין עוד ברזרבה יש לו עוד אוכל שהוא אוהב בצלחת והוא עדיין לא נגע בו.
    מה תעשי?

30 תגובות
עמוד 1
  • אני אסביר שנגמר ושאם היא תאכל עוד קצת מהשאר שיש בצלחת אני אכבד אותה משלי..

• אני אנסה שהוא יוכל את שאר האוכל בצלחת ... במידה ואני רואה שזה לא עוזר ולא מוכן אני אתן לו משלי

• גם אני אתן משלי או שאתן משהו אחר שהיא אוהבת, אם היא לא רוצה את המאכל האחר שיש לה בצלחת. קורה שלא בא להם משהו מסוים אפילו אם הם אוהבים..
  • אם אני יודעת שהיא בוודאות אוהבת את מה שיש לה בצלחת, אני אומר לה שאני מוכנה להתחלק איתה בחלק מהמנה שלי אם היא תאכל גם מה שיש לה בצלחת...

• וואו איזה שאלה קשה

• רק אצלי תמיד נשאר אוכל?
    כנראה אני באמת מכינה לגדוד...

לא קרה לי מקרה כזה. קורה הפוך
    נראה לי שאני אתן את שלי ואקח לי משהו אחר.
    מה את עשית?
  • כמו כולן, אבקש שתסיים את מה שיש לה בצלחת ואז אוכל לכבד אותה בעוד..
    ובינתיים אגנוב עוד קצת אוכל מהצלחת של הבעל
  • אשכנע אותם לקחת לפחות כמה ביסים ממה שנשאר בצלחת,
    וברור שאתן מהמנה שלי..
    אני בכלל אוהבת לאכול ארוחת ערב אחרי שהם ישנים..
    בשקט שלי עם בעלי..
  • אני אתן מהצלחת שלי בלי לחשוב פעמיים.

• האמת שאף פעם לא קורה שלא נשאר לי עוד ברזרבה...
    אבל במקרה שתיארת, כנראה שהייתי נותת לו משלי, ואני מאמינה שהוא היה אוכל גם מהאוכל שיש לו בצלחת.
    ולא הייתי משכנעת אותו לאכול את מה שיש לו כי זה היה עובד הפוך, הייתי אומרת לו כדרך אגב שיש לו מאכל שהוא אוהב בצלחת ותוך כדי מוסיפה לו מהעיקרית.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אתן להן משלי, ברור...
    האוכל יתקע לי בגרון אם אני אדע שאחת הבנות רוצה את מה שיש לי
  • יו אין מצב שלא הייתי נותנת משלי גם. לא הייתי יכולה לאכול אם הוא רוצה את זה ..
    אבל כדי שילמד לאכול מכל מה שהוגש לו , הייתי מבקשת שיאכל גם קצת ממה שנשאר לו בצלחת .
  • שאלה מצויינת
  • אתן משלי- מבלי להסס.

• אני אתן לה את האוכל שלי , אם היא לא אכלנית ואכלה את זה יפה אני אנצל את ההזדמנות הזו
  • לא הבנתי- רשמת שהוא סיים את המנה וביחד עם זה יש לו עוד אוכל שהוא אוהב בצלחת???
    בד"כ אין אצלי מצב שאין רזרבה.
    דבר שני- אם והיה ולאין לי רזרבה אני אתן ממני בלי לחשוב פעמיים או לחלופין אארגן משהו נוסף לאכול.

• alma - היא כתבה "מנה עיקרית". נראה לי שהתכוונה שלמשל סיים את העוף / שניצל ורוצה עוד אבל לא סיים את האורז / פתיתים / ירקות.....

אני תמיד אומרת שקודם צריך לקחת עוד כמה ביסים ממה שיש בצלחת ועם אופק זה הפך למשחק חשבון . תיקח עוד 3 ביסים (לקח...) ועכשיו עוד שניים- כמה לקחת? וככה אפשר להמשיך עוד ביס או שניים

עם רום זה יותר קשה, היא מתעצבנת מאוד מהר ואם לא רוצה עוד ביס אז אין מצב לשכנע אותה

אם יש לי ממה שהם רוצים לאכול (לא תמיד אנחנו אוכלים אותו דבר) אז אני אציע ואם לא, אציע משהו אחר קטן רק כדי שאני אהיה בטוחה ששבעו

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • אתן לו את הצלחת שלי בלי לחשוב פעמיים..אני כבר יאכל משהו אחר

אהוד
    עידן
  • נותנת לו ואוכלת משהו אחר

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • כמו כולן אתן לו משלי
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • זה מקרה שאף פעם לא קורה כמעט, אבל אם היא מבקשת - ברור שאתן לה את שלי

או את של בעלי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]

• אין מצב שהיא תירצה עוד .... להיפך אני בשיכנועים שתסיים כבר

ואם זה יקרה בטח אתן לה משלי

רקדנית בלט שלי ....

• אתמול פעם הראשונה לא היתה לי רזבה , בני החליט שהוא רוצה סבב 3 גם רזרבה הסתימה (נראה לי שיש לו קפיצץ גדילה ) בעלי הפילו א שאל אוי - נתן לו את מנה שלו לקח מנה עיקרית אחרת שהיתה . בכייף רק שהוא יואכול .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אז אחרי שתמר הסבירה לי את ההגדרה למנה העיקרית
  • בלי היסוס בכלל, אני אתן משלי!!!
    מקסימום אני אוכל משהו אחר...
  • בארור שכולנו אמהות פולניות רחמניות
  • נותנת משלי בלי לחשוב פעמיים, ולא משנה עם יש לו בצלחת
  • עד שנדב מבקש אוכל ... אני אגיש לו את כל הצלחת שלי !!!
  • שאני אתן משלי ??? למה מה קרה????

שתסיים קודם את מה שבצלחת שלה ואז אתן לה מה אני עז?????
    אינבוקס הפייסבוק שלי : [email protected]

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• בהתחשב בעובדה שיש לי ילד "דחלילון" שלא אוכל כמעט כלום
    וכל פירור שמכניס לפה חשוב, הייתי נותנת לו את שלי...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה