סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביטוחי דירה.
    הציעו לי ביטוח דירה ואני מהססת, למי יש והאם זה באמת נחוץ?
20 תגובות
עמוד 1
  • לנו יש ביטוח דירה רגיל שעשינו כשלקחנו את המשכנתא שזה כולל ביטוח לרעידות אדמה.
    דרך אגב, ביטוח לרעידת אדמה זה בולשיט אחד גדול הוא שווה לתחת
  • האמת היא שבדירה הנוכחית אין לנו, אין לי מושג למה.
    בתכלס תמיד היה לי, ובע"ה גם אעשה.
    אני מפחדת לחשוב מה יהיה אם חס וחלילה שריפה קטנה תשמיד לי את הכל - להישאר בלי תחתון ללבוש????

• אני עשיתי ביטוח תכולה לדירה שאני גרה בה והיא כוללת גם ביטוח
    צד ג'

• מניסיון - תעשו ביטוח תכולה וגם צד ג'
    לא יודעת לגבי רעידת אדמה וכוח עליון (מלחמה וכו')
    אבל ביטוח תמיד טוב שיהיה!!
    רק תשימי לב שאת עושה סקר בין כל חברות הביטוח
    ביטוח ישיר למשל מתחייבים שהם הכי זולים - תבדקי
  • אני בשכירות וחושבת לבטח את הרכוש +רעידות אדמה
  • האמת עשיתי ביטוח תכולה וגם ביטוח לרעידת אדמה שאים חלילה יש אז גם אז הדברים שלי מכוסים זה לא ביטוח מבנה כי פה זה לא בית שלי. אבל עשיתי שגם עם חלילה תפרוץ שריפה מה שכמעט קרה לי פה פעמיים בשבועיים אז יש לי ביטוח על הדירה גם והאמת עכשיו אני יישן יותר טוב.
  • מצויין, גם בעיני זו הוצאה חשובה.
    חג שמח
  • לנו אין.....נראה לי דיבילי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • לנו יש . השתמשנו בו מספר פעמים כשגנבו לנו דברים
    http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • לנו יש ביטוח תכולת דירה (כי הדירה שלנו שכורה)
  • לנו יש גם ביטוח מבנה - שצריך למשכנתא,
    וגם ביטוח רכוש ותכולה!

אורטלי, אני ממש לא חושבת שזה דבילי!!!!
    השתמשנו בביטוח מספר פעמים, שפרצו לנו לבית קבלנו חזרה את כל הכסף לקנות מה שגנבו לנו,
    אפשר להפעיל אם יש בעיות בצנרת, וכו'....

לפי דעתי זו הוצאה חשובה, אני לא מוותרת עליה!!!
  • כל אחד ודעתו הוא.....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • לנו אין ואתן מלחיצות אותי!
    האמת היא שלגנוב- אין פה כ"כ מה.. המחשב הגדול ישן ומעאפן..
    פמוטים.. וזהו?!
    כסף גם אין פה..

• לנו יש ביטוצ דירה ביגלל המשכתנתא ככה לא יודעת עם הייתי עושה

ביטוח תכולה אין לנו כמו פיתוש אין מה לגנוב חוץ מספריי קודש
  • היי
    לנו יש ביטוח דירה, תכולה, צד ג', מבנה (זה של המשכנתא), יש לנו גם ביטוחי חיים לשנינו, גם ביטוח תאונות אישיות גם לנו וגם לילדים (גם תאונות דרכים שלא נדע וגם שבירת אברי גוף חס ושלום והכל, גם ביטוח בריאות פרטי של ניתוחים ותרופות שלא בסל כולל השתלות למיניהם גם לנו וגם לילדים אנחנו מעדיפים לשלם הרבה כסף אבל להיות מכוסים מהכל מכל בשבילנו וגם לילדים.

• יש לנו ביטוח מבנה של המשכנתא + ביטוח חיים
    וזה גם לרעידות אדמה וצנרת
    נראה לי שביטוח תכולה אין לנו
    וגם אצלנו אין מה לגנוב הכל יד 2
    [center]
  • טוב , אני סוכנת ביטוח בעצמי ומין הסתם יש לי ביטוח מבנה , תחולה וצד ג' . אין לי נגד רעדת אדמה ומחלמה כי זה כמו לזרוק כסף לפח כל עוד ואני לא גרה בבית פרטי . במקרה רעידת אדמה חברת ביטוח לא מכסה אסון ואז זה בולשית , מבנה מחוזק ועומד בתקנים .
    במקרה של מלחמה אז מדינה ממנת וחברט ביטוח כאילו משלימה פער אבל לא תשלים שום דבר כהטענה צהיה שהשקעה בוצה גדולה יותר (כהכל חדש ) מעלות בפועל .
    לגבי ביטוחים חיים המלצה חמה זה ביטוח בריאות פרטי גם כאשר יש משלים . בסופו של דבר שווה כל שקל .כי גם אם מקבלים שירות דרך קופ"ח ראשיים לקבל החזר מחברט ביטוח , ואם חס וחלילה מקרה רציני אז לא צריך לקבץ נדבות .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני שמחה שעשיתי, מרגישה בטוחה לפחות, שב"ה לא נצטרך אמן
  • לנו יש בגלל המשכנתא שכולל גם צנרת וכשהיינו צריכים להפעיל אותו בגלל נזילה שהייתה הסתבר שההשתפות העצמית גדולה יותר מתשלום לאינסטלטור באופן פרטי .כמובן שמאז החלפנו חברה אבל עדיין צריך לבדוק היטב מה את מקבלת אם את עושה ביטוח מבנה. כמובן שיש גם ביטוח תכולה וביטוח לאורחים אם חס וחלילה יקרה מה שהוא לעוזרת או למטפלת של הילדה שניהיה מכוסים כי הן לא רוצות שישלמו להן ביטוח לאומי.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• יש לנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה