סקר שעות שינה אצל הילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאוד מטריד אותי שאלעאי ישן פחות מ- 10 שעות בלילה.
    אני תמיד חוששת שבגלל זה הוא קטן יחסית פיזית ונמוך, כי הוא לא נותן לעצמו לגדול בזמן השינה.
    הבוקר דיברתי על כך עם הרופאה- על זה שאולי היא יכולה לתת לי תרופה הומואופטית שיכולה להשרות שינה אצל אלעאי כך הוא יגיע ל- 10 שעות שינה בלילה כמקובל בגיל הזה.
    היא הסבירה לי שאסור לנו להתערב כלל בדברים האלה ושיש ילדים שיכולים שלא זקוקים ל- 10 שעות שינה בלילה.
    מה שכן היא המליצה זה שעתיים לפני השינה לשחק משחקים רגועים וכמובן להשכיב אותו לישון בשעה קצובה מידי ערב.
    אז החלטתי מהיום שבמקום להשכיב אותו בשעה 19:30-20:00 כל ערב ולתת לו להיות מתוסכל כי הוא לא מצליח להירדם, אני אתחיל את טקס השינה שעה 20:45 בהנחה שהוא מתעורר בשעה 07:00 מידי יום.

זה מאוד מפריע לי העניין הזה והלוואי והוא היה ישן יותר.
    אני מרגישה שהוא חלש פיזית בגלל חוסר שינה.

רון לדוגמא ישנה כל יום מהשעה 19:30 עד השעה 07:00 בבוקר, זה תמיד היה כך, מהרגע שהיא נולדה.
    כך הרגלתי אותה- ואני ממש גאה בעצמי שלפחות בילד השני למדתי לקחים.

19 תגובות
עמוד 1
  • כמה שעות הוא יושן בממוצע?
    בגן משכיבים את הילדים לישון שנ"ץ?

אנחנו משכיבים את לינוי במיטה ב20:30,
    אבל היא משחקת במיטה עם הבובות שלה עד 22:00
    ניסינו לעשות משהו עם העניין הזה אבל לא הצלחנו לגמול אותה מזה,
    אנחנו מחשיכים את החדר, משאירים רק את מנורת לילה והיא משחקת עם עצמה במיטה.
    מתעוררת ב7:00, אז יוצא שבלילה היא ישנה 10 שעות,
    אבל היא גם ישנה בגן שנת צהריים
    נטלי
  • בני יושן מ22:00 עד 6:30 וקם לבד , זה במקרה אם לא דפק שינה שעה וחצי בגן לפחות.
    אם הוא לא בגן אז הוא נירדם לפני ואין סיכוי שיקום לפני 7:30 , ככה זה היה גם טיול בחו"ל . גילינו שהוא הפסיק להרדם בנסיות , פעם היה יושן כל הדרך .
    http://www.holdthatpic.com/
  • מאמי

• אדווה לפעמים דברים לא הולכים לפי מה שאנחנו רוצים
    אופיר ישנה משעה 20.30 עד 6.30 בבוקר
  • הבן הגדול שלי ישן בערך מ21 עד 6.30 בקושי 10 שעות
    בצהריים שעה-שעה וחצי
    לא מודאגת מזה
    הקטן בצהריים שעה וחצי-שעתיים
    בערב מ19 עד 6.30
    You're my heart, you're my soul

• גם בני לא גדול ולא הכי חזק פיזית למרות שזה התנה לאחרונה , הוא נעשה יותר יצוק כזה אבל שדיברתי אל זה מרופאה היא אמרה שזה גנטי גם בעלי וגם אני לא גבוהים - בעלי בקושי 1.75 ואני 1.64 .
    http://www.holdthatpic.com/
  • כל ילד הוא שונה וכל גיל זה משתנה
  • מבטיחה לך שאם הוא יהיה עייף יתר על המידה הוא יגיד לך וילך לישון יותר מוקדם
    אריאל יותר קטן מאלעי ויש ימים שהוא הולך לישון גם ב-23:00 ומתעורר בסביבות 7:00 ויש ימים שב-20:20 דממת אלחוט בבית כי הם נרדמו יותר מהר.

לא משנה כמה אני אדבר, אתרגז, אתלוש שערות וישים אותם במיטה בסביבות 20:00, אם הם מספיק עירניים הם לא נרדמים! גם רואי שהוא בן שנתיים (כמעט) מצליח למשוך עד 21:00-21:30 לפעמים ולהתעורר ב- 6:30-07:00.
    כל ילד ישן כמה שהוא צריך, הסירי דאגה מליבך
  • אצלנו אלה נרדמת בשמונה בערב והיא לא ישנה בצהריים, וצריך להעיר אותה בשבע וחצי בבוקר.
    אורי ישן בצהריים שעה וחצי, הולך לישון בשמונה עם אלה (לוקח לו קצת יותר זמן להירדם) וקם בשש בבוקר.
    [

[
  • שקד ישן בצהריים שעה-שעה וחצי.
    בערב הוא הולך לישון בסביבות 8:30, אבל לוקח לו זמן להרדם בין חצי שעה לשעה.
    מתעורר בסביבות 7:30.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה על התגובוץ יקירות שלי

• תמי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אצלנו:
    יותם נרדם ב20:30 וקם ב6:15
    ניצן נרדם ב19:30 וקם ב6:00

שניהם ישנים צהריים בגן
    בשישי: לא ישנים צהריים, נרדמים ב22:00 ואפילו אחרי וקמים בשבת ב5:30
  • אצלנו ליאן לא ישנה צהריים ובשעה שמונה היא כבר במיטה שפוכה ואני צריכה לגרד אותה מהמיטה בבוקר כשיש גן...

אדיר הולך לישון בשבע וחצי ומתעורר בשש בבוקר אוכל וחוזר לישון עד שבע- שבע וחצי

]
    ]
  • לדעתי זה עניין של אופי...
    עידן אשכרה מגיל 0 לא חובב שינה
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • אדווה - לזה בדיוק התכוונתי, הוא ילד מתוק ופעיל וחכם ומפותח, הוא בסדר.

להשכיב מאוחר יותר נראה לי רעיון מצויין - זה די מתסכל לשכב כ"כ הרבה זמן במיטה בלי להרדם....

למה את חושבת שהוא חלב פיזית בגלל מחסור בשעות שינה? הוא עייף במהלך היום? אולי אם את מודאגת מחולשתו כדאי לעשות לו כדי לשלול מחסור בויטמינים/מינרלים.
    ולא כולם גו'ן ביריון
  • אצלינו הבנות הולכות לישון בסביבות 20:00.
    קמות 6-6:30
    נדיר שיישנו אחרי 7:00
    וישנות בגן צהריים.
    אביגיל יותר אוהבת לישון ויותר זקוקה לשנת צהריים ממיכל. אבל עדיין שתיהן זקוקות לשנ"צ.

הכי מוזר הוא שבימים שהן הולכות לישון מאוחר (21:00-22:00), הן קמות מוקדם יותר
  • כשאני חושבת על זה גם ירין שלי ישן 9-10 שעות...נראה לי מספיק טוב . ולרוב הוא כבר לא ישן צהריים ...
  • היי
    אצלנו זה ככה:
    בחורף אביאל וליה הולכים לישון בשעה 18:30-19:00 במיטות וישר נרדמים.
    בקיץ זה אחרת הם הולכים לישון בשעה 20:00 וישר נרדמים.
    ככה הם רגילים והם מאוד עייפים מכל היום בית ספר,גנים, חוגים וכו' ובבוקר הם קמים שניהם בשעה 6:00 בבוקר לבד.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה