התעלפויות חוזורות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני בת 25 בהריון שני עם עובר אחד, כרגע בשבוע 22. משבוע 17+6 התחילו מיגרנות רציניות הכוללות אאורות ואיבוד שדה ראייה, משם זה רק התדרדר,מאותו יום כפעמיים ביום בממוצע אני נופלת ומאבדת הכרה לכ-10 שניות, הגעתי בשבוע 18+3 לבי"ח רמב"ם ואושפזתי במחלקה נויורולוגית קבעו לי MRI וכרגע אני ממתינה לתור עקב העיצומים. בבי"ח נאמר לי שאין באפשרותי לנהוג כי זה יכול לקרות ללא שום אזהרה, גם בנהיגה ואני לא אוכל לחזור לעבוד בתקופה הקרובה. כרגע המיגרנות פסקו כמעט לגמרי אבל ההתעלפויות נמשכות בזו אחר זו כל יום, לפעמים במצב ישיבה ולפעמים מעמידה אני ממש נופלת ונחבלת, בכתף, מאחורי אוזן שמאל, בפרק כף היד ,ובאגן שזה כבר היה השיא אתמול. אני סובלת מאוד מכאבים בבטן התחתונה ובקושי עומדת כמו שצריך, מבחינה גניקולוגית ההריון נראה תקין, אך כל מה שקורה מסביב לא מאפשר לי לתפקד כרגיל. רופא הנשים ביקש המלצה מרופא נוירולוג בנוגע לשמירת הריון, כי אני כבר חודש בבית ללא תשלום וממש דואגת בנושא זה. מה לעשות, למי עלי לפנות, איך להתקדם עם השמירת הריון, האם יש לך אילו המלצות או ידיעות בנוגע לבעייתי הרפואית שמלווה את ההריון הלא קל הזה? חשוב לציין שבהריון הראשון תפקדתי מצויין ללא שום בעייה(מלבד קצת הקאות ופריחה שהייתה לקראת סוף ההריון). אשמח לעצותיך.
    תודה מרא/ש
    בכבוד רב
    אור
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

חשוב להשלים ברור מקיף, שכולל בדיקות נוספות מלבד MRI - ייתכן ויש מקום לעשות לפחות חלק מן הברור באשפוז.
    לגבי שמירת הריון, הדבר נתון לשיקול דעתו של הגניקולוג שלך בלבד ואינני מבין מדוע הוא זקוק להמלצת נוירולוג.
    1. גשי למיון נשים, ייתכן ויאשפזו אותך לברור
    2. מלאי את הטפסים לשמירת הריון ובקשי מהגניקולוג שלך שיחתום עליהם
    3
    בהצלחה ובריאות שלמה
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה