יש לי היום יום הולדת ונחשו מה קיבלתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחזור

מה יהיה מההההה לא מספיק 8 חודשים דייייי ובעלי לא מסכים לי לקחת את האקקלמין
    [center]
18 תגובות
עמוד 1
  • למה בעלך לא מסכים?
  • כי הרב שלנו אמר לחכות שנה של ניסיונות
    [center]
  • מה?!?! ואתם מקשיבים לזה? אקקלמין זה חלק מהניסיונות, לא?. למה לחכות שנה למה שיכול להיות עכשיו וזה יהיה מצוות פרו ורבו? לא מבינה את זה.... סליחה....
  • קודם כל המון המון מזל טוב!!!!!!!!
    נשמה אני בטוחה שזה יגיע צריך המון סבלנות אל תמהרי לקחת את הכדורים האלה
    אני גם בעד לחכות שנה ואז לקחת את כל הגועל הזה למרות שאני שומעת שהכדור הזה מחולל ניסים עדיף בלי

שיהיה המון בהצלחה
  • אין לי הרבה בררות שאלה לי המחזור שלי מגיע כל36 ואני פשוט לא מצליחה לתפוס את הביוץ כבר ידוע לי שהוא יוצא מאוחר ואנחנו לא מצליחים זה משגע אותי האמת שאנחנו פועלים לא בזמן הביוץ או שרבים או שפשוט לא מצליחים אוףףףף
    [center]
  • אם המחזור מגיע כל 36 יום בול אז תורידי 14 יום וזה היום של הביוץ בערך יום 22
    תעבדו מהיום ה-20 כל יום!!! ותיעזרי בבדיקת ביוץ
    אני גיליתי דרך ביוצית את הביוץ חודש ראשון לא הלך חודש שני לא הלך חודש שלישי בול קליעה!! ראיתי את ההפרשות הצמיגיות על הבוקר וישר הערתי את בעלי

לא לוותר גם אם אתם רבים או שכבר אין כוח... תחשבי על המטרה

• דבר ראשון מזל טובבבבב
  • היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לאדוה שלי!
    אני מאחלת לך המון בריאות, אושר, אהבה ופרנסה.
    ובעיקר שהחודש תקלטי להיריון ותקבלי ליום ההולדת את ה-

• המון המון מזל טוב מאחלת לך בריאות אושר והמון שמחת חיים
    ובע"ה הריון קל ותקין והלוואי שכל אשר תרצי, לו יהי

שלך לעולמים... אמא
  • קודם כל המווווווון מזל טוב

אני חושבת שהרב שלך צודק. אתם זוג צעיר והרבה זוגות

לא עושים טיפולים בשנה הראשונה, כלומר מחכים שתעבור שנה ואז.

אם היית בת 30 30+ הייתי אומרת לא לחכות. יאללה תהני מהחיי'ם

אני אומרת לך מילה שלי החיי'ם לפני הילדים לא דומים בכלל לימים

שאחרי..

מאחלת לך שהחודש הבא הוא שלך!

ובקשר לפספוס של הביוץ, יש משקה טבעי שמקצר את הדימום

אם את מכירה את ארגון 'בוני עולם' הם יודעים על זה.

חוצמיזה תקישי ב'גוגל' : לקצר את המחזור - ותראי את הטיפים

שקיבלתי שם.

בהצלחה, מאמי

ב - Melly
  • שמעי אני מאוד מכבדת דעות של רבנים אבל במקרה הזה...שאלתם את הרב אם יש לו ילדים???
  • קודם כל מזל טוב מותק שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני מאחלת לך שתחייכי בכל יום שתתעוררי, שתהיי מאושרת ושממש בקרוב תוכלי גם לצעוק לנו "אני בהיריון"!!!!!!!!
  • קודם כל המון מזל טוב מאמי!!!!!! רק אושר ומי יתן והשנה תיקלטי סופסוף!
    בקשר לאיקאקלומין - דברי עם בעלך. אננחו ניסינו 9 חודשים ויש לי שחלות פוליציסטיות. אז כמובן שלא נקלטתי כי לא בייצתי... התחלתי איקאקלומין וישר נקלטתי, אני בשבוע12 . חבל מאמי, תנסי לדבר אל ליבו! בהצלחה!!!
  • היי מאמייי מזל טוב על היומולדת!!!!

• מזל טטטטטטטטטטטטטווווובבבבבב!!!!!!
    אדווה מתוקה, אני בטוחה שבקרוב מאוד את תקלטי... תרגעי ותהני מהתקופה הזו. תחזקי את הזוגיות המדהימה שלך ובאופן טבעי אני בטוחה שתהיה לך משפחה גדולה מלאה ילדודס.

דעותיי חלוקות לגבי הרב שלך. יש עוד מישהו שאת יכולה להתייעץ איתו? לקבל חוות דעת נוספת?
    מצד אחת, את באמת צעירונת ויש מצב שהגוף שלך מושפע מהלחץ. מצד שני אני יודעת מה זה לחכות 8 חודשים בציפייה וכל חודש להתאכזב מחדש.

אני בטוחה שבתוך תוכך את יודעת מה לעשות ותבחרי בדרך שמתאימה לך.
    נשיקות וחיבוק ענק
  • אין עלייכן יקרות שלי!! תודה רבה על התמיכה ועל העידוד ועל האיחולים!!!!

האמת אתמול ישבתי עם עצמי וחשבתי למה אני רוצה ילד? ועכשיוו??
    ולמה דווקא לא מגיע לי עכשיו...
    והגעתי למסקנה..יכול להיות שאני טועה אבל באמת אני מאמינה באמונה שלמה בבורא עולם שמתי שיגיע הזמן הוא יפקיד לי נשמה טהורה ממחוז חפצו
    ובנתיים בזמן הזה של ההמתנה אני דיי הורסת וגם בעלי כן את חיי הנישואין שלנו אנחנו כל הזמן רבים צועקים אחד על השניה שזה כבר באמת נעשה על בסיס יום יומי הוא הפסיק לכבד אותי וכמובן שאני אותו הנישואין הפכו לחברות של בני 12 האמת שאני הילדותית מאודדדדד אני בת 25 ואני מזל טלה זה המזל הכי ילדותי שיכול להיות בעולם! ובעלי בן 28 אבל זה לא העניין אני חרדית והתחתנתי עם בעלי לאחר 3 חודשי הכרות
    [center]
  • מזל טוב!!!!!!! שבעזרת ה' בשנה הבאה כבר תיזכי להחזיק את התינוקי שכול כך מאחלים בשבילו.........
    ובקשר למה שהרב אמר לך אולי באמת הוא צודק תני לגוף שלך קצאת להתרגל לחיי היום יום החדשיים ואל תידאגי אם אחרי שנה באמת לא תיקלטי אחר כך תתחילי לקחת תרופות חבל על הגוףףףףף....... התרופות הורסות את המערכת ...למרות שהן עוזרות בשביל דברים אחרים.

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • אדווה, לפי בורא עולם ריבים בין בני זוג נוצרים מסיבה חבויה לעין. הסיבה שלכם היא כנראה ששניכם מאוד רוצים ילד ולא מצליחים. לתת עזרה לגוף לבצע את "תפקידו" זה לא נגד חוקי האלוהים אחרת כל חולי סרטן ואיידס וכו' לא היו לוקחים תרופות, הרי אם הם חולים במשהו זה מאלוהים אז למה הם לוקחים תרופות? כי להילחם על חייך או על חיי אהובים שלך זה לא, ואני מדגישה, זה לא נגד צו אלוהים!!!!!!! לכן יש לכולנו את הגן הזה בפנים שנקרא גן ההישרדות!!!!! אלוהים הרי "שם" אותו אצלנו בפנים.

לכן לדעתי את עושה טעות. עזרה מבחוץ של כדור שהיא לא עזרה חודרנית או "חיצונית" כמו שאת אומרת. אני אתן לך דוגמא עליי:
    בהריון הזה היו לי דומומים חזקים מאוד. הרופא נתן לי הורמונים לקחת לחזק את ההריון. איך את חושבת שהייתי מרגישה אם הייתי מסרבת כי זו כאילו עזרה חיצונית ואז הייתי חס וחלילה מפילה את הילד? היה לי יותר טוב?
    ההחלטה היא בסוף שלכם אבל שימי לב שאתם רבים כל פעם שאתם חושבים או מנסים או בודקים את עניין ההריון!!!!

נכון שלהיות עם החמות זה לא עוזר אבל זו לדעתי לא הסיבה העיקרית לריבים שלכם.

בהצלחה לשניכם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה