היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני כשבועיים קניתי ממשהי שמלה דרך הפייסבוק השמלה הגיעה אליי ונראתה עלי כמו קומבניזון
13 תגובות
עמוד 1
בגלל זה אני לא קונה דרך האינטרנט בגדים
איפי האמת שאני כן קונה וזאת הפעם הראשונה שכזה דבר קורה
יש לך קבלה או משהו שהיית בדואר?
לא.. מיהרתי ולא לקחתי כלום... יצאתי ממש האבלה
בדואר הם מחויבים לעשות רישום מסודר בספר של דברי דואר רשום. תלכי אליהם שיעשו בדיקה בספר הדואר הרשום היוצא.
לא ייתכן שדבר דואר נשלח בדואר רשום ולא יתבצע רישום כלשהו בסניף הזה.
תנסי לגשת לסניף ולברר כמו שמיטל רשמה צריך להיות רשום איפה שהוא
איזו באסה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
טלטול צודקת. יש רישום מסודר, ואת גם יודעת באיזה יום שלחת, נכון?
גם אני לא קונה ככה אף פעם ועוד בגדים? עם השומנים שלי אני חייבת למדוד ולראות בעצמי....... מייל:[email protected] מסנג'ר: [email protected]
אוי באמת מבאס...
אז זהו שהתקשרתי והם אומרים שלא צריך להיות רשום אני זוכרת תאריך ושעה ששלחתי וגם את הכתובת והכל
אוףףףףףף אני זוכרת על איזו שימלה מדובר מתיי שלחת באיזה יום ? אולי מתעכב קצת בדואר ואם היא גרה ביישוב אז לוקח יותר זמן ... בדר"כ מגיעים בדואר הדברים אך ליפעמים יש עיכובים